CHP Yozgat İl Teşkilatı Boğazlıyan'da değerlendirme toplantısı yaptı.
     CHP ilçe binasında CHP İl Başkanı Ali Keven başkanlığında yapılan toplantıya Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, CHP İlçe Başkanı Veli Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Baran, İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Karslıoğlu, CHP İlçe Başkanları, Belde Belediye Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.
     CHP İl Başkanı Ali Keven yaptığı konuşmada, siyasi partilerin yalnız il ve ilçe örgütleri ile bir bütün olmadığını, siyasi partilerin ilden başlayarak il, ilçe, belde kadın ve gençlik örgütlenmeleri, hatta mahalle örgütlenmeleri ile bir bütün olduğunu söyledi.
    Keven, 9 Ekim tarihinde yapılan toplantıda bazı kararlar alındığını belirterek, ''Bu toplantıda o alınan kararların değerlendirmesi yapacağız. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız'' dedi.
     CHP İl Başkanı Ali Keven, ''Biz CHP olarak parti içi demokrasiye en iyi işleten bir partiyiz. 2011 yılında yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde CHP olarak ne yapacağız? O'nu konuşacağız. Bundan önceki seçimlerde nasıl kaybettik, O'nu konuşmayacağız. Nasıl kazanacağız, nasıl yapacağız, toplantıda onları görüşeceğiz'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim