Çadırardıç Belediye Başkanı Yusuf Mertoğlu, göreve geldiğinde personel, kamu, elektrik, telefondan oluşan 140 bin TL piyasa borcunu kapatarak beldede yürütülmesi gereken hizmetlerin önünü açtığını söyledi.
    Merkeze bağlı en uzak belde olan Çadıradrıç'ın geri kalmışlığına inat yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Çadıradıç Belediye Başkanı Yusuf Mertoğlu, kısa sürede ortaya koyduğu çalışmaları ile belde halkının takdirini kazandı.
BORÇLARI SIFIRLADI
    Göreve geldiğinde ilk karşılaştığı sorunun piyasaya oluşan borçlar olduğuna dikkat çeken Mertoğlu; “Görev aldığımızdan bu tarafa Çadırardıç Belediyesi'nin geçmişten dönük borçları personele, kamuya, elektriğe, telefona ve piyasaya olmak üzere 140 bin TL borcunu ödedik. Belediyenin, bizim aldığımız dönemde elektriği kesilmiş, telefonu kesilmiş, araçlarının hiç birisi çalışır durumda değildi ve hepsini çalışır hale getirdik. Altyapı çalışmalarında proje aşaması tamamlandı, önümüzdeki günlerde İller Bankası'ndan, ihaleye çıkma aşamasında proje maliyet bedellerini alacağız bölge müdürlüğüne yazılacak ve ihaleye çıkılacaktır” dedi.
DOKTORU, PTT'Sİ OLAN BİR BELDEYİZ
    Mertoğlu, belde de yeni açılan kamu kurumları ile belde halkının hak ettiği hizmeti almaya başladığını vurguları.
    Başkan Yusuf Mertoğlu şöyle konuştu: “Çadırardıç'ta PTT açıldı hizmete başlandı, fırınla ilgili olarak ise ruhsat çalışmalarımız sürüyor. Sondaj çalışmalarımız önümüzdeki ay başlayacak, Doktorumuz var artık ve haftada iki gün Beldemize gelerek tedavilerine başlayacak. Gösterdiğiniz destek ve anlayış için hepinize teşekkür ediyorum, hizmetlerimiz devam edecek.” 

Editör: TE Bilişim