Yozgat TSO Başkanı Metin Özışık, ORAN Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur Yıldız, TSO Genel Sekreteri Ziya Saydam ve Yatırım Destek Ofisi uzmanlarından oluşan heyetin Bursa programı başladı. Bursa TSO Toplantı salonundaki ilk toplantı ilgi gördü. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan TSO Başkanı Metin Özışık, 5084 sayılı Teşvik Yasası kapsamında olan Yozgat’ın her yönden yatırımcı için cazip bir konumda bulunduğunu söyledi. 
Ekonomik ve sosyal gelişmişlik bakımından yatırımcılara önemli fırsatlar sağlayan Yozgat’ın bölgesel özelliklerine de dikkat çeken Özışık, Bursalı yatırımcıları Yozgat’a davet etti. 
ORAN Kalkınma Ajans Yatırım Destek Ofisi Yozgat Koordinatörü Timur Yıldız da, Yozgat’ı ekonomik, sosyal ve coğrafi özellikleri ile tanıtan görsel bir sunum gerçekleştirdi. 
Detayları ile Yozgat’ı anlatan Yıldız, toplantı sonunda İleri Gazetesi’ne özel açıklamasında; 
“Bursa programının ilk gününde Yozgatlı iki dernek başkanı Serhat Baran ve Ahmet Arslan da toplantıya katılarak bizleri yalnız bırakmadılar. Toplantıda Yozgat’a yatırım noktasında önemli bir tanıtım gerçekleştirdik. Yatırımcının Yozgat’tan haberdar olması, her yönü ile tanıtılması adına olumlu izlenimler bıraktığımızı düşünüyorum. Toplantıda ayrıca tekstil ve boya otomotiv sektöründe faaliyet yürüten fabrika sahibi ile de yatırım noktasında görüşmelerimiz oldu. Tüm yatırımcılarımızı Yozgat’a davet ettik. Olumlu bir program oldu” dedi. 
Yıldız, programın ikinci gününde İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde önemli bir tanıtım toplantısı daha gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi. 


Editör: TE Bilişim