Bursa Yozgatlılar Dernekleri Federasyonu Başkanı Serhat Baran, Başkan Yardımcısı Mehmet Karadavut, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Baran, Mustafa Can,  Bursa Akdağmadenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Ünal Yozgat programı kapsamında gazetemizi ziyaret ederek, Yazıişleri Müdürümüz Tarık Yılmaz’ın konuğu oldu.

Baran, Bursa’da dernek üyeleri olan Prof. Dr. Salih Karacabey’i makamında ziyaret ederek yeni görevinden dolayı tebrik ettiklerini söyledi.

Karacabey’in Bursa’da her zaman dernekle iç içe, Yozgatlıların faaliyetinde yer alan iyi bir Yozgatlı olduğunu kaydeden Baran;

“Bu vesile ile geldiğimiz Yozgat’ta hem sayın rektörümüzü ziyaret etmek hem de siz değerli basın mensupları ile hasbıhal etmek istedik. Bizler Bursa’da Yozgat’ı elimizden geldiğince en iyi şekilde temsil etmenin gayretindeyiz. Gurbetten sılaya her vesilede köprü olmanın gayretinde olduk. Bu gün burada İleri Gazetesi’nde de bulunmaktan ayrıca mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

İleri Gazetesi Yazıişleri Müdürü Tarık Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bozok Üniversitesi Yozgat’ın göz bebeği, değeri, kıymeti. Böyle müstesna bir kuruluşun yöneticiliğine seçilen Prof. Dr. Salih Karacabey’i Bursa’dan sonraki görev yeri olan Yozgat’ta yalnız bırakmamanız hakikaten duyarlı bir davranış. İnşallah bu ziyaretler, zamanla desteğe dönüşecek ve Sayın Karacabey Bozok Üniversitesi ve Yozgat’ın gelişimine sağlayacağı katkılarla yüz güldürecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim