Bursa Yozgatlılar İl Dernek Başkanı ve aynı zamanda Bursa İl Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Arslan, Dernek Genel Sekteri İşadamı Celal Yılmaz ve Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Başkanı Prof. Dr. Fevzi Polat ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, Yazıişleri Müdürümüz Tarık Yılmaz’ın konuğu oldu.
Bursa’dan memleketi Yozgat’a, Yozgatlıların selamı ile gelen Arslan, başta Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç olmak üzere, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman ve bazı il yöneticilerini ziyaret ettiğini söyledi. 
Bursa’da Yozgatlıların birlik ve beraberliğini tesis noktasında yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte elinden geleni yaptığını söyleyen Arslan; 
“Yüz binin üzerinde Yozgatlı’nın yaşadığı Bursa’da birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmenin gayretiyle çalışıyoruz. Hemşerilerimizin zor günlerinde, iyi günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Hemşeri geceleri, müzik programları, yardım etkinlikleri ile birliktelik sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
Yakın zamanda 34 il derneğinin katılımı ile yaklaşık 1 milyon nüfusa hitap eden bir il dernek federasyonunun kuruculuğunu yaptıklarını hatırlatan Arslan, böylelikle Yozgat’ı daha geniş platformda tanıtma ve anlatma imkanı bulduklarını söyledi. 
Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’nin Bursa’da da faaliyette olduğunu kaydeden Arslan, böylelikle kimsesiz, yetim çocuklarının hayata manevi değerler ışığında hazırlanmasına katkı sağladıklarını sözlerine ekledi. 
Ziyaretin sonunda Bursa Yozgatlılar İl Derneği Başkanı ve Bursa İl Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Arslan, Yazıişleri Müdürümüz Tarık Yılmaz’a ‘Osmanlı Sancağı’ flamasını hediye etti. 

Editör: TE Bilişim