Belediye Meyve ve Sebze Hali' nde bulunan yeni dükkanlarının anahtarlarını yapılan tören ile alan bulgurcular, dün Belediye Başkanı Yusuf Başer' i, Belediye Toplantı Salonu' nda ziyaret etti.
    Kendilerine yapılan yardımdan dolayı mutluluklarını dile getiren bulgurcu esnafı, Belediye Başkanı Yusuf Başer' in kendileri için yaptığı çalışmalara teşekkür amacı ile ziyaret ettiler.
    Başkan Başer' e çiçek vererek teşekkür eden bulgurculara hizmetin kendileri için asli görev olduğunu söyleyen Başer,” Bilindiği üzere Çapanoğlu Büyük Cami etraffında yaptığımız çalışmalardan ötürü bulgurcu kardeşlerimiz o bölgeden taşındılar bir süre çadırlarda satış yaptı. Oluşan bu maduriyeti de çözmek anlamında yeni yaptığımız Belediye Hali içerisinde bulunan iş yerlerine bu esnaflarımızı taşıdık. Yozgat'ımıza hizmet anlamında iyi bir girişimde bulunduğumuzu düşünüyoruum.
    Aynı zamanda peynirci esnaflarımızı da buraya taşıyarak, hem buraya bir hareketlilik kazandırıp hem de şuan ki peynircilerin bulunduğu alana tarihi bir görünüm kazandırıp, araçlara kapalı bir şekilde vatandaşların gezebileceği bir mekan oluşturmak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
       
Editör: TE Bilişim