Yıllar öncesinde başlanılan Boğazlıyan’ın Yüksek Okulu hayalinin başta çiftçiler olmak üzere tüm Boğazlıyan halkı, bu okulun yapılması için yardımda bulunduklarını belirten Karakoç, yıllarca toplanan parayı birilerinin kullandığını iddia ederek, hiçbir zaman bu toplanan paranın akıbetinin belli olmadığını, dernek başkanı ve yöneticilerinin de bu para hakkında beyanda bulunmadıklarını ileri sürdü. Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu’nun bu yıl öğrenci başvurusunu kabul ettiğini kaydeden Karakoç, okulun bir çok sorununun olduğunu söyledi.
“PARA TOPLANIYOR
İDDİASI”
    Karakoç, okula kayıt yaptıran gençlerin başta barınma sorunu olmak üzere birçok sorunlarının olduğunu, hatta okula gidip gelemediklerini ve ayrıca bazı kişilerin bu olaydan kendilerine pay çıkarmak için sokaklarda öğrenciler adına para topladıklarını savunarak, şöyle dedi.
    “Bu olay herhalde kimsenin umurunda değil. Eğer ilgililerin biraz olsun utanmak gibi bir hisleri var ise derhal bu olaya el atması lazım, yoksa istifa etsinler. Eğitimde parlayan yıldız olacağız diyen sayın Belediye Başkanımız Mustafa Özdal, AKP Yozgat Milletvekilleri, Yüksekokul Yaptırma Derneği Başkanı ve Yöneticileri Nerde? acaba yüzleri kızarmıyor mu? AK Parti teşkilatı iç hesaplaşmaktan milletin çocukları sokakta kalmışlar umurlarında mı?”
Editör: TE Bilişim