MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef ve Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu imzası ile yayınlanan mesajda: “Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramlar birleştirici özelliğiyle insan olmanın erdemini en sade ve yüce duygularla yaşatır. Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlam ve zenginliğini hepimiz en çok bayram günlerinde hissederiz” denildi.
Kutlama mesajı şu satırlardan oluştu:
“Kurban Bayramımızı fedakarlık ve yardımlaşma duygularını taşıyarak, umut dolu bir gelecek planlarıyla yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza hiçbir köken, inanç, cinsiyet, mahalle ve benzeri sebeplerle ayrım gözetmeksizin aynı mesafede yaklaştık yaklaşmaya devam edeceğiz.
    Bayramlarımızın dolayısıyla dinimizin verdiği aynı topraklarda kardeşçe, el ele, birlik ve beraberlikle yaşama öğretisini benimseyerek hizmet dağılımında eşit davranıyor, herkesi kucaklıyoruz. Gelecek kuşaklara modern ve ferah bir Yozgat bırakabilmek adına çıktığımız bu yolda kararlılıkla yürümeyi sürdüreceğimizden de kuşku duyulmasın.
    Bu Kurban Bayramı bir kez daha kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirecektir. Bayramınızın müjdelere ve hayırlara vesile olmasını dileyerek, yediden yetmişe bütün hemşerilerimin ve İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, MHP Yozgat Teşkilatları adına olarak sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz.”

Editör: TE Bilişim