Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) hafta sonu örnek bir iftar organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Açık havada yapılması planlanan iftar yemeği sağanak yağış nedeni ile kapalı ortama alınırken,

'Yozgat için ne yapabiliriz' konulu toplantı başka bir zaman diliminde yapılmak üzere ertelendi.

TSO'nun Ramazan ayında Yozgat iş dünyasını bir araya getirmek amacıyla düzenlediği birlik beraberlik iftarının Cumartesi günü Sarraflar Caddesi'nde yapılması planlandı.

İftar programının düzenleneceği program öğle saatlerinde başlayan yağmurun devam etmesi nedeni ile Çapanoğlu Kent Park Tesislerinde gerçekleşti.

Yemeğe Tarım Orman ve Köyişleri eski bakanı Lutfullah Kayalar, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Milletvekili adayı Avukat İskender Minar, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, MHP İl Başkanı Ethem Sedef, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, Antalya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ali Barış Yıldırım, İşadamı Erhan Varol, Yerköy Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Çelik, İş-Kur İl Müdürü Nevzat Atak, TSO Başkanı Metin Özışık, Meclis Başkanı Sinan Çelik, TSO yönetim kurulu üyeleri, Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşgun, ORAN Kalkınma Ajansı Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur Yıldız ve diğer davetliler katıldı.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan TSO Başkanı Metin Özışık, yağmur nedeni ile programın planlandığı gibi gitmediğini belirterek, katılımlarından ötürü davetlilere teşekkür etti.

Özışık, ayrıca Yozgat için neler yapılabilir konulu toplantının oluşan hava muhalefeti nedeni ile ertelendiğini belirtti.
İftar programı samimi ortamda gerçekleşen sohbetin ardından çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim