Vali Yazıcı, iftar öncesi Akdağmadeni Kaymakamı Ahmet Yıldız ve Belediye Başkanı Suphi Daştan ile  esnaflarla ve ilçe halkıyla sohbet ederek iftar yemeğine davet etti.
Vali Abdulkadir Yazıcı, iftar pidesi hazırlayan fırıncıların elinden ekmek küreğini alarak fırına pide sürdü. Vali Abdulkadir Yazıcı yaptığı açıklamada Bozok Bereket Kervanı'nın geçen yıl yola çıktığını anımsatarak, Akdağmadeni gönül sofrasında binlerce kişiyi ağırladıklarını söyledi.
Akdağmadeni'nde yine aynı birliktelik ve ve kardeşlik ortamının sergilendiği bir tablonun ortaya çıktığını vurgulayan Yazıcı, “Bugün yine sizlerle beraberiz. Bu güzel Ramazan gününe bizi  ulaştıran Mevla’ya hamd-u senalar olsun” dedi.
Kervanın gittiği ilçelerde bir çok güzelliği de beraberinde götürdüğünü kaydeden Yazıcı,  “Kervanımızla birlikte il merkezindeki müdürlerimizde ilçelerde vatandaşlarımızla bir araya geliyor. Yemeklerimize davet ettiğimiz devlet büyüklerimiz katılıyor. Buradaki amaç israfa kaçmadan aynı yemeği birlikte yemek, birlikte aynı duaya amin demek" dedi. 
 Programda vatandaşlar, Teravih vaktine kadar Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından seslendirilen ilahileri dinledi.  Tiyatro sanatçısı  Burak Öngel’in ‘Çelebi Emmi’  isimli sahne performansı ve yarışma programı ise izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Editör: TE Bilişim