Köy Muhtarı Tuncay Koç, köyün su şebekesi eski olduğundan dolayı sık sık sorun yarattığını vurgulayarak, ''Aynı şekilde köyümüzde kanalizasyon olmadığı için özellikle çevreye kötü koku ve zarar veriyordu.
    Bunların çözümü için ilgili yerlerle istişare yaparak çalışmalarımızı başlattık ve 4 bin 200 metre su şebekesi, 6 bin 400 metrede kanalizasyon çalışmalarını başlattık'' dedi.
     Ağapınar mevkinden çıkan çok kaliteli içme suyunu şebekeye dahil ettiklerini ifade eden Muhtar Koç, suyu 30 tonluk su deposuna depolayıp, köy halkına daha da temiz ve kaliteli içme suyu vereceklerini anlattı.
    Köyün su şebekesinin tamamen yenileneceğini ve çalışmaların başladığını aktaran Muhtar Koç, ayrıca kanalizasyon çalışmalarına start verdiklerini vurguladı.Başhoroz Köyü Muhtarı Tuncay Koç, köyün kanalizasyon ve su şebekesi için ihtiyaç duyulan fosseptik çukurunu hayırsever iş adamı Necmettin Yıldız, Ahmet Ulusoy, Ahmet Koç ve Nuri Özkan'ın destek verdiğini, Kaymakam Osman Kıvanç, İl Genel Meclis Üyesi Bayram Eroğlu, Özel İdare Müdürü Recep Boylu ve köy halkının büyük desteği ile çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim