Yozgat 66 Masterler Spor Kulübü Bosna’da düzenlenen futbol turnuvasında ikincilik elde ederek başarı sağladı. Masterler Spor Kulübü turnuvada elde edilen başarıda Vali Kemal Yurtnaç’ın destek ve katkısı olduğu düşüncesiyle Vali Yurtnaç’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kemal Yurtnaç, Yozgat’ta amatör sporu güçlendirmek için Valilik olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

Bir ilin tanıtımında en önemli etkenlerden bir tanesinin spor olduğunu belirten Vali Yurtnaç, “Spor bir kazanç kapısı olduğu kadar bir ilin de temsilidir. Bizlerde amatör sporlarla uğraşan gençlerimizi ahlaklı ve eğitimli bir şekilde yetiştirebilirsek hem ülkesine hem yetiştiği kentine büyük faydası olur.” dedi.

Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyeceklerini ifade eden Vali Yurtnaç, “Sadece futbolda değil, hentbolda, voleybolda, basketbolda, güreşte ve birçok spor dalında sporcularımızı destekleyeceğiz. Yozgat’ın hem Türkiye geneline hem de dünyaya açılan bir penceresi olarak sporu en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Yozgat 66 Masterler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Güner Gürsaz ise, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Valilik desteği ile bu turnuvaya katıldıklarını söyledi.

Yozgat’ı bu turnuvada en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydeden Gürsaz, “Valimiz Sayın Kemal Yurtnaç bizlere bu turnuvaya katılmamız için elinden gelen desteği gösterdi. Bizlerde ilimizi ve ülkemizi Bosna’da en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. 6 takımın katıldığı turnuvada 2. olduk. Sayın Valimize bize vermiş olduğu desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

Vali Yurtnaç, Yozgat 66 Masterler Spor Kulübü’nün yöneticileri nezdinde tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

Editör: TE Bilişim