Çekerek Atatürk İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencisi Melek Değerliyurt, katıldığı deneme sınavında elde ettiği birincilikle ailesinin ve öğretmenlerinin gurur kaynağı oldu.
    Okul Müdürü Mümin Çakır ve sınıf öğretmeni Ferhat Ülker, Melek Değerliyurt’un elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduklarını söyledi.
    Sınıf öğretmeni Ferhat Ülker, Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm illerin katılımı ile yapılan deneme sınavına 29 bin 931öğrencinin katıldığını belirterek;
    “Yaklaşık 30 bin öğrenciyi geride bırakan öğrencimiz Melek, Türkiye birincisi olma başarısı elde etti. Çekerek’imizin gurur kaynağı Melek Yurtlu’yu ve ailesini tebrik ediyorum” dedi.
    Daha önce yapılan deneme sınavında öğrencisinin Türkiye ikincisi olduğunu hatırlatan Ülker,  “İnşallah bu başarılı sonucun hayatına yansımasını ve ileride daha başarılı olarak ilçesini Türkiye genelinde gururla temsil edeceğine inanıyorum. Öğrencimizin başarılarının devamını dilerim onunla ve bütün öğrencilerimle guru duyuyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim