Belediye olarak Lise Caddesi’ne alternatif oluşturmak amacıyla Abide İşhanı önünden, Kız Meslek Lisesi’ne kadar uzanan Sivas Caddesi’nde devam eden peyzaj ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Kazım Arslan çalışmaların tamamlanmasının ardından Yozgat’ın ikinci bir alternatif caddeye sahip olacağını söyledi.

Cadde esnafıyla da yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Kazım Arslan, söz konusu cadde üzerinde yer alan araç yığıntısına da son vererek  caddenin bütünüyle halka açılacağını belirterek “Söz konusu caddemizde çalışmalarımız devam ediyor. Bu cadde üzerinde de kaçak ve ruhsatsız inşa edilen alanların yıkımı gerçekleştirilecek. Caddeye uygulanacak kaldırım, yeşil alan ve peyzaj çalışmalarının ardından bu caddemizde vatandaşımıza açık hale gelecek ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmekte” dedi.

Çalışmaların cadde esnafı ve vatandaşlarla istişare yapılarak yürütüldüğünü de belirten Arslan: “Yozgat’ın ve Yozgatlı’nın beklentilerini çok iyi biliyoruz. Daha önce de her fırsatta dile getirdiğimiz ‘Yozgat’ı Yozgatlılarla birlikte yöneteceğiz’ sözümüzü hiçbir zaman unutmadık. Bu bağlamda hemşerilerimizle sürekli istişare ederek, teknik alt yapı ve gerçekçiliği de göz önüne alarak yapacağımız hizmeti en uygun bir şekilde hayata geçirmeye çalışıyoruz. İnşallah Yozgat’ımız için daha güzel hizmetleri, yeni projeleri hayata geçireceğiz. Zamanla yeni projeler teker teker hayata geçecek” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim