Sahipliğini Hasar Uzmanı Serkan Özçiftçi’nin yaptığı HOMER, Yozgat’ta otomobil tamir ve bakımında verdiği geniş hizmet ağı ile kısa sürede ilgi odağı oldu. 10 kişinin istihdam edildiği merkezde ihtiyaca göre 24 saat tamir hizmeti veriliyor.
Özçiftçi, Hasar Onarım Merkezi’nde; kaborta, boya, mekanik, elektrik, yedek parça gibi her türlü tamir ve bakım hizmetinin verildiğini söyledi.
İşinin ehli kalifiye ustaların görev yaptığı merkezde, 10 kişinin istihdam edildiğini kaydeden Özçiftçi; “Hasar Onarım Merkezimizde 24 saat kesintisiz tamir ve bakım hizmeti verilmektedir. Gündüz otomobiliyle işi olan müşterilerimizin otomobiller akşam yapılarak, gündüz mağdur olmamaları sağlanıyor.
Bunun dışında olası bir trafik kazasında müşterimizin otomobili Hasar Onarım Merkezimizde yapılıncaya kadar yeni bir otomobil tahsis ediliyor. Böylelikle anlık mağduriyetinin de önüne geçilmiş olunuyor.”
KAZA RAPORU…
Serkan Özçiftçi, trafik kazalarında resmi Hazar Uzmanı olarak trafik raporu tutma yetkisine sahip olduklarını söyledi.
Trafik kazası tutanak hizmetinin yanı sıra ayrıca ücretsiz çekici hizmetinin de verildiğini kaydeden Özçiftçi, tamir ve bakımda kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim