Yozgat genelinde hayata geçirdiği sosyal projelerle dikkat çeken Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, Ankara’da makamını Yozgatlılar’a sonuna kadar açıyor. 

İADEYİ ZİYARETTE
“YOZGAT” KONUŞULDU

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yozgat ve Yozgat’ın tanıtımında halk otobüslerinin rolü konuşuldu.
Bozok Şehiriçi Dolmuşçular ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Sabahattin Nemli, daha önce Yozgat’ta kendilerini ziyaret eden Genel Müdür Dr. Osman Coşkun’a iadeyi ziyarette bulunmak istediklerini söyledi.
Siyasetin yanı sıra Yozgat hizmet noktasında emeğini esirgemeyen Coşkun’un halk otobüslerini de göz ardı etmediğini kaydeden Nemli; “Sayın vekilimiz, genel müdürümüzü Yozgat’ta konuk etmenin mutluluğunu yaşadık. O ziyarette hizmet kalitemizi artırma, Yozgat’a faydalı olma noktasında yapılabilecekler hususunda önemli konular görüştük. Bu gün de makamında ziyaret ederek Yozgat ve Yozgat’ın tanıtımında önemli bir vizyon oluşturan halk otobüslerinin tanıtıma katkısını görüştük” dedi.

COŞKUN’DAN HALKLA
İLİŞKİLER SEMİNERİ


Nemli, aynı zamanda kişisel gelişim uzmanı olan Dr. Osman Coşkun’dan, Bozok Şehiriçi Dolmuşçular ve Otobüsçüler Kooperatifi üyelerine halkla ilişkiler konusunda seminer vermesi talebinde bulundu.
Bozok Şehiriçi Dolmuşçular ve Otobüsçüler Kooperatifi temsilcilerinin talebine olumlu yanıt veren Genel Müdür Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman Yozgatlılara kapısının açık olduğunu söyledi.
Yozgat’ta halk otobüslerin şehir içi seyahatin yanı sıra önemli bir vizyon ve tanıtım sorumluluğuna sahip olduğunu vurgulayan Coşkun; “Yozgat’ta halk otobüslerinin şehir içindeki sirkülasyonu hakikaten oldukça. Bir düzen sağlanacak ki hem şehir hem de bu işin emektarları kalkınabilsin. Hizmetin sınırı yok. Bu noktada halk otobüsü hizmetlerinde hizmet kalitesinin artırılması adına talep edilen halkla ilişkiler seminerini en kısa sürede vereceğimi belirtmek istiyorum. Kişiler arasında olduğu gibi kurumlar arasında da istişare önemlidir. Gerek Yozgat ziyaretimizde gerekse Ankara’da gerçekleşen ziyarette halk otobüslerinin Yozgat’ın tanıtımına katkısını artırmak adına önemli gelişmeler yaşandığını düşünüyor, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonuna Genel Müdür Dr. Osman Coşkun, günün anısına Bozok Şehiriçi Dolmuşçular ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Sabahattin Nemli’ye teşekkür plaketi takdim etti.

ASKF’DEN COŞKUN’A
ANLAMLI ZİYARET


Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Osman Coşkun’un ziyaret programı gün içerisinde devam etti. Bu kez ASKF Başkanı Hakan Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri de Coşkun’u makamında ziyaretti.
ASKF Başkanı Hakan Bektaş, Yozgat’ta amatör liginin ‘Yeni Çeltek Amatör Ligi’ olarak oynandığını hatırlatarak, ilk kez amatör lige Yeni Çeltek Kömür İşletmelerinin sponsor desteğinde bulunduğunu hatırlattı.
Bektaş; “Genel Müdürümüz Sayın Osman Coşkun, Yozgat amatör liginin gelişmesi, gençlerin sporda buluşması adına bu güne kadar amatör lige verilmiş en büyük desteği verdi. Bu destek karşısında ne kadar teşekkür etsek az gelir. Bu sezon destek verilse de verilmese de 1. Amatör ligin adı yine Yeni Çeltek Ligi olarak geçecektir” dedi.
“Yeni Çeltek’in amatöre verdiği destek sayesinde daha çok genç spora yönlendirildi, amatör ligin il genelindeki aktifliği arttı” diyen Bektaş, katkılarından dolayı Coşkun’a teşekkür ederek, bu yıl ki hedeflerinin de büyük olduğunu sözlerine ekledi.

COŞKUN: “SPORUN VE SPORCUNUN DOSTUYUZ”

Genel Müdür Coşkun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Özellikle amatör sporların desteklenmesi kanaatini taşıyorum. Amatör kulüpler Anadolu gençlerinin sokaktan, kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp spor aktivitelerinde bir araya gelmesine aracılık ediyor. Bu nokta da biz de Yozgat’ımız da amatör sporun gelişmesi adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da amatör spor olan desteğimiz devam edecek” diye konuştu.
Coşkun, Bektaş’a günün anısına plaket takdim etti.
Editör: TE Bilişim