Milletvekili Yusuf Başer, coşkularını beraberce yaşayan, acılarını birbiriyle paylaşan, yaralarını birlikte saran, zorlukları ortak bir şuurla göğüsleyen bir milletin aşamayacağı hiçbir güçlük, ulaşamayacağı hiçbir hedefin bulunmadığını söyledi.
1 Mayıs’ların anlamına yaraşır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde kutlanması temennisinde bulunan Başer; 
“Bayramlar inatlaşma ve kutuplaşmanın değil, kardeşlik ve dayanışmanın vesilesi olmalıdır. Ülkemizin gerginliğe değil barışa ve huzura; yasakçılığa değil özgürlüklere; kargaşaya değil dayanışma ve demokrasiye ihtiyacı vardır. 
Demokratikleşmenin ve sosyal adaletin gelişmesinde işçi haklarına duyulan saygının önemi tartışılmazdır. Milletçe en güzel hasletlerimizden biri de her zaman “işçinin hakkını alın teri kurumadan vermek’’, emeğe saygıyı büyük bir hassasiyetle korumak olmuştur.
AK Parti, 12 yıllık iktidarında, emekçinin haklarını gözetmeyen köhnemiş kuralları kaldırarak, 21. yüzyılın demokratik ülkelerine yakışır şekilde işçilerimize çağdaş bir iş mevzuatı sunmuştur” dedi.  
AK Parti’nin 12 yıldır uyguladığı gerçekçi istihdam ve sosyal güvenlik politikalarıyla, işçilerin yarınlara kaygıyla değil, huzur ve güven içerisinde bakmasını sağladığını ifade eden Başer, şunları kaydetti: 
“AK Parti, her zaman emeğin ve emekçinin yanındadır, işçisiyle memuruyla barışıktır, işçi sorunlarına duyarlıdır ve gelecekte de bu duyarlılık devam edecektir. 
Biz eli ekmek tutması gerekenler silah tutmasın, polis, askere taş atmasın, etrafı kırıp dökmesin; yola, okula, hastaneye, kalkınmaya harcanması gereken kaynaklar heba edilmesin istiyoruz. Biz bu ülkenin gençlerinin yarınlarından ümitlerini kesmemelerini istiyoruz. Biz bu ülke için huzur istiyoruz, istikrar istiyoruz.
Bütün zorlukları aşmak ve daha güzel günlere ulaşmak için hepimiz ortak bir duyguda buluşmak, bir ve beraber olmak zorundayız. Bu kardeşlik ve barış duygularıyla, başta işçi, memur ve emekçi kardeşlerimiz olmak üzere bütün milletimizin ‘Emek ve Dayanışma Günü'nü ve Bahar Bayramını kutluyor, tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.” 

Editör: TE Bilişim