Türk Telekom Yozgat İl Müdürlüğü’nde kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Türk Telekom Yozgat İl Müdürü Yusuf Kaplan ve basın mensupları Yozgat’ın telekomünikasyon alt yapısı, ilçe, belde ve köylerdeki alt yapımı durumu ve hizmet standartlarının yanı sıra Yozgat’ın geleceğin sanal dünyasındaki konumu ve teknolojik durumuyla ilgili karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Yozgat’ta her gün bir önceki günden ve her yıl bir önceki yıldan daha iyi bir konumda hizmet sunduklarını ifade eden İl Müdürü Yusuf Kaplan, Yozgat’ta 636 yerleşim yerinde yaklaşık 120 bin haneye alt yapı götürdüklerini söyledi.

Türkiye’nin Telekomünikasyon devi Türk Telekom’un ses, internet, data, IPTV ve bu hizmetler üzerinden verilen onlarca katma değerli hizmet ile Yozgat’ta yaşayan vatandaşlara ve kuruluşlara dünya ile bağ kurarak hayat kalitesine artı değer katan hizmetler sunduklarını vurguladı. Türk Telekom İl Müdürü Yusuf Kaplan zaman zaman meslek kuruluşları ve temsilcileriyle bir araya gelerek teknolojideki değişimleri, vatandaşlar ve sektörlerin beklentilerini birlikte istişare ederek kalite çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Yusuf Kaplan “Eğitim sektöründen finans sektörüne, sağlık hizmetlerinden ulaşım hizmetlerine kadar her alanda, uygun, kaliteli ve geleceğe dönük sürdürülebilir altyapı çözümleri sunuyoruz. Bu altyapı çözümleri kesintisiz, müşteri beklentilerini karşılayan ve genel olarak şehrin kalkınmasına yardımcı olmayı hedefleyen, yüksek kalitede bir işletme yaklaşımıyla sunulması gayretindeyiz. Bu kapsamda Yozgat’ta görev yapan basın mensuplarımızın da görüşlerini önemsiyoruz. Yozgat’ın teknoloji ve iletişim konusunda geldiği nokta, eksiklerimiz ve geleceğe yönelik yapacağımız çalışmalarda bu tür toplantılar önem arz etmektedir. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi. Toplantıda basın mensupları ise Yozgat’ın iletişim konusundaki sorunlarını ve vatandaşın sektörden beklentilerini İl Müdürü Yusuf Şahin’e aktararak karşılıklı istişareler yapıldı.

Editör: TE Bilişim