Yozgat Belediyesi tarafından işletmesi alınan Çamlık Milli Parkı’ndaki tesisler, Ramazan Bayramına yetiştirilmeye çalışılıyor. İçerisinde lokanta ve kafeteryadan gezinti alanlarına, bisiklet parkurundan ATV motorlu araç parkuruna kadar birçok faaliyetin yer alacağı Yozgat Çamlığı Milli Parkı, sosyal yaşam merkezi haline dönüştürülecek ve vatandaşın hizmetine sunulacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, çamlığa yapılan restorandın Ramazan Bayramına yetişeceğini söyledi. Restorandın işletmesinin Yozgat Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından yapılacağını aktaran Akgün, vatandaşların kullanabileceği nezih bir tesisi Yozgat'a kazandıracaklarını dile getirdi.
Yozgat Çamlığı Milli Parkına 4 adet güvenlik görevlisi aldıklarını da belirten Akgün, görevlilerin gün boyu ATV motorlarla çamlığın kontrolünü yapacaklarını ve çamlığın artık daha güvenli bir mekan haline geldiğini aktardı. Vatandaşlar için çamlığa, ATV motorlu araç güzergahı belirlediklerini de hatırlatan Akgün, 15 ATV aracıyla vatandaşın çamlıkta gezinti yapabileceğini söyledi.
Çamlık Milli Parkın birçok aktivitenin yapılabileceği bir alan olacağını aktaran Akgün, vatandaşların rahatlıkla günlerini geçirebilecek bir sosyal yaşam merkezini hayata geçireceklerini vurguladı.

Editör: TE Bilişim