Geçtiğimiz Ocak ayında İzmir adliyesi önünde gerçekleşen hain saldırıda canı pahasına insanların hayatını kurtaran kahraman polis memuru Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’i Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç da makamında kabul etti. Coğrafya Öğretmeni Menderes Kılıçarslan’ın daveti üzerine Yozgat’a gelen baba Mehmet Zeki Sekin ile sohbet eden Vali Kemal Yurtnaç, Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in büyük bir kahramanlık örneği gösterdiğini söyledi.
Vali Yurtnaç, “Fethi Sekin onlarca insanın canını kurtarmak için kendi canını feda ederek büyük bir kahramanlık örneği sergiledi ve yine büyük bir facianın yaşanmasını önledi. Böyle kahramanlar olduğu sürece bu ülkenin, bu milletin sırtı asla yere gelmez. Kahraman Polis Memuru Şehit Fethi Sekin başta olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Ailelerine de sabır versin” dedi.
Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin ise, Vali Kemal Yurtnaç’ın misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Oğlumla gurur duyuyorum. Bizim cennet vatanımızda Fethi Sekinler bitmez. Bir Fethi Sekin ölür bin Fethi Sekin doğar. Devletimizden de Allah razı olsun. Oğlumun ismini camilere, okullara, caddelere vererek ismini ölümsüzleştirdiler” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim