Yozgat’ta Moda Fiyaka mağazası ile bu günlerde dikkatleri üzerine çeken Deniz Ahmet Şahin, tasarımlarının hem modelistliğini yapıyor hem de makine başında büyük bir özenle kıyafete dönüştürüyor. Kişiye özel tasarımları ile mesleğinde göz dolduran Şahin, mesleki kabiliyeti ile başarılı bir geleceğe göz kırpıyor. 

Sarıkaya İlçesi Gürpınar Köyü’nde dünyaya gelen 31 yaşındaki Deniz Ahmet Şahin, 1996 yılında İstanbul’da yeteneğini keşfetti. Bir kot atölyesinde mesleğe ilk adımı atan Şahin’in kabiliyeti tanınmış markalarda modelist makinacı, band şefliği ve son olarak imalat müdür yardımcılığına kadar ulaştı.
 
Mesleki becerilerini çalıştığı iş yerlerinde artıran Şahin, Moda Tasarım kursunu başarıyla tamamladı. 
Memleket hasreti ağır basan Deniz Ahmet Şahin, 2009 yılında Yozgat’a dönerek ilk terzi atölyesini açtı. Şuan Altın İğne Mağazası yanında Moda Fiyaka olarak hizmet veren mağazasında kişiye özel tasarımlar üreten Şahin; 

“Yozgat Halkına özellikle gençlere yönelik  göz doldurucu tasarımlarla hizmet vermeye çalışıyorum. Bu manada hizmet kalitesini üst seviyelere yükseltme gayreti ile Moda Fiyaka giyim mağazasında en iyi şekilde en uygun maliyetle hizmet veriyoruz. Kişiye özel tasarımlarımızın kısa sürede beğeni toplaması güç veriyor. İnşallah hizmet kalitemizi artırarak, yenilikçi tasarımlarımızı farklılaştırarak Yozgat’ımıza yakışan hizmeti vermenin gayretinde olmaya devam edeceğim” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim