Mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş’ın ülke genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı devam ediyor. Doğtaş, Yozgat’ta Esentepe mevkiinde bin 600 metre kare büyüklüğünde modern fiziki imkanlara sahip ilk mağazasını açtı. 
Sahipliğini Nuri ve Necati Adıgüzel kardeşlerin yaptığı Doğtaş Mobilya’nın açılışına Doğtaş CEO’su Hulusi Acar, Yozgat Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Necati Avşar, Türk Telekom Başmüdürü Yusuf Kaplan, Ziraat Bankası Bozok Şubesi Mehmet Gürsel Yılmaz, An Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Nurdoğan, İleri Gazetesi Genel Koordinatörü Erhan Kayhan, Doğataş yöneticileri, çok sayıda bürokrat, işadamı ve vatandaş katıldı.
Doğtaş’ın Yozgat’a kazandırılmasında öncülük yapan İşadamı Nuri Adıgüzel, yaptığı konuşmada Yozgat’a Doğtaş gibi bir markayı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Daha sonra kürsüye gelen Doğtaş CEO’su Hulusi Acar, Doğtaş’ın yurtiçi ve yurtdışı mobilya pazarına yönelik strateji doğrultusunda hızla büyüdüğünü söyledi. 
Acar; “Müşteri odaklı yönetim anlaşımız, uzun yıllara dayanan deneyimlerimiz, tasarımda farlılaşan, trend belirleyen koleksiyonlarımız, elde ettiğimiz başarılar ve aldığımız ödüllerle heyecanlı yolculuğumuza devam ediyoruz. Yurt içinde 141, yurt dışında 51 noktadaki Doğtaş Exclusive konsept mağazalarımızda, farklı bir müşteri deneyimi yaşatarak, ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bu gün Yozgat’taki ilk mağazamızın hizmet girmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta Gaziantep ve Şanlıurfa’da iki yeni mağazamızı hizmete açtık. Önümüzdeki haftalarda ise; Lüleburgaz ve Bingöl’de yeni mağazalarımız açılacak. 2016 yılına güzel bir başlangıç yaptık, devamının da öyle olmasını diliyorum” diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim