Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan anasınıfları yılsonu gösterisine, veliler, öğretmenler, okul idaresi ve öğrenciler katıldı.
Özel Ergin ilkokulu anasınıfları müdür yardımcısı Hulusi Yüksek gösteri sonrası yaptığı açıklamada, anasınıflarının eğitimine büyük önem verdiklerini belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız kendileri küçük ama kalpleri büyük. Profesyonellere taş çıkarırcasına düzenledikleri yılsonu gösteri muhteşemdi. Öğrencilerimiz bir birinden güzel semazen gösterileri, koro, skeç, halk oyunları sergiledi. Hem velilerimizden hem de bizlerden tam not aldı. Anasınıflarımızda vermiş olduğumuz eğitimin meyvelerini de bu şekilde almış oluyoruz. Ümit ediyorum ki, bu çocuklarımız ileriki dönemlerde aldıkları eğitimle geleceğe daha ümitli bir şekilde bakacaklar” dedi.
Eğitimin ailede başladığını söyleyen Müdür yardımcısı Yüksek, eğitimin aileden sonra ilk aşaması olan anasınıfı oldukça önemli olduğunu belirterek; “Çocukların gelişiminde, kendilerini ifade etmeleri, özgüvenini kazanmaları aldıkları anasınıfı eğitimiyle yerine oturarak çocuğun ileriki dönemlerde özellikle anasınıfın sonrası birinci sınıfta bunu daha da iyi bir şekilde gösteriyor. Bu nedenle bizde anasınıflarımızda öğrencilerimize iyi bir eğitim olanağı sağlayarak İngilizce, satranç, bilgisayar, jimnastik ve çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Programda emeği geçen bütün öğretmen ve personellerimize, hem öğrencilerimizi hem de bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim