Mektebim Koleji 2-A sınıfı öğrencileri dün Kent Park’ta piknik düzenledi. Renkli görüntülerin oluştuğu piknik buluşmasında öğrenciler gönüllerince eğlendiler.
Başarılı eğitimci Mahmut Erbil’in sınıf öğretmenliğini yaptığı 2-A sınıfı öğrencilerinin piknik eğlencesi sabah kahvaltısı ile başladı. Annelerin özenle hazırladığı yiyeceklerle açık havada kahvaltı yapmanın tadını çıkaran öğrenciler daha sonra gönüllerince oyunlar oynadılar. 
Sınıf Öğretmeni Mahmut Erbil, öğrencilerini oyunlarında yalnız bırakmadı. Gönüllerince yeşil çimenler üzerinde koşup oynayan minikler zorlu bir eğitim maratonunun ardından stres attılar. 
Mahmut Erbil, öğrencilerin doğayla iç içe piknik ortamında yorgunluk atıp gönüllerince eğlenecekleri bir ortam oluşturmak istediklerini söyledi.
Öğrenci velilerine pikniğe yaptıkları katkıdan ötürü ayrıca teşekkür eden Erbil; “Eğitim ekip işidir. O ekibin içinde anne-babalar önemli bir yere sahip. Bizler bu ekibi oluşturmuş bir okuluz, bir sınıfız. Piknik programı da eğitimde başarının sağlanması adına gerçekleştirilen önemsediğimiz etkinliklerden bir tanesi” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim