Özel Ergin İlköğretim Okulu'nun öğrencilerine yönelik düzenlediği eğitici ve eğlendirici programlar devam ediyor. Zorlu Grubun tiyatro gösterisi ile eğlenen öğrenciler, hafta içi Sağlıklı Beslenme semineri ile önemli bilgiler edindiler.
    Aynı zamanda Özel Ergin İlköğretim Okulu öğrenci velilerinden olan Doç.Dr Sevinç Polat 2 ve 3'üncü sınıf öğrencilerine sağlıklı büyüme sağlıklı beslenme ve temizlik konuları üzerine seminer verdi.
    Polat kişisel bakıma dikkat etmenin, dengeli ve düzenli beslenmenin, kendi sağlığın kadar arkadaşının sağlığını da korumaktan sorumlu olduğunu bilmenin önemi üzerinde durdu.
    Özel Ergin İlköğretim Okulu Müdürü Ali Acar, Sevinç Polat'a emeklerinden dolayı teşekkür ederek kişisel bakımın, dengeli ve düzenli beslenmenin bu yaş çocukları için önemli olduğunu belirtti.
BREMEN MIZIKACILARI
    Zorlu Çocukk ve Gençlik Tiyatrosu" tarafından ilk kez 2008-2009 tiyatro sezonunda sahneye
    konulan "Bremen Mızıkacıları" şimdi de Özel Ergin Koleji öğrencileri ile buluştu.
    Sevgi Şefkat ışığında iyi bir eğitim ortamı hazırlamayı hedef olan Özel Ergin İlköğretim Okulu, toplum yaşamı için gerekli olan sorumluluk duygusu, çalışma ve birlik olamayı konu alan tiyatroyu öğrencilere seyrettirdi.
    Minik öğrenciler gönüllerince eğlenirken, vücut dilini kullanma becerisini de izleyebildiler.
    "Sanatın değiştirici, geliştirici gücünü öğrencilerimizle baylaşmayı planladık" diyen Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar kültürel gelişmeyi sağlayan gizil güçlerden biride tiyatrodur. Öyle ki sanatsal vurguyu en etkin biçimde topluma kataran araç durumundadır. Tiyatro uyarı görevi yaptığı kadar öğrencilere gerçek düşünce erkini, özgürlüğü sağlar" ifadelerinde bulundu.Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu tür aktivitelerin devam edeceği belirtildi.

Editör: TE Bilişim