Erdoğan Akdağ Mahallesi’nde yaklaşık 900 öğrenci ile eğitim vermesine rağmen kütüphanesi bulunmayan Erdoğan Akdağ İlk ve Orta Okulu’nun kömürlüğü, kısa bir süre önce göreve başlayan Müdürü Mustafa Özyürek’in girişimleri sonucu 3 bin 500 kitaptan oluşan kütüphaneye dönüştürüldü. 
Cuma günü saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışa Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tekin, Teftiş Kurulu Başkanı Muzaffer Yalçın, Okul Aile Birliği Başkanı Halil Şahsaz, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 
Yaklaşık 30 metre kare alanda oluşturulan kütüphanenin açılış kurdelesini kesen Milli Eğitim Müdürü Saim Akpınar, ortaya çıkardıkları bilgi hanesi için okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. 

Kuş, öğrenci sayısı arttığı için hademe odasına kadar sınıfa  dönüştürülen okulda kütüphane bulunmadığını hatırlatarak; “Okul müdürümüzün önderliğinde öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz el ele verip okul kömürlüğünü bilgi hazinesi dolu büyük bir kütüphane dönüştürdü. Bu gün burada böyle anlamlı bir yeri açmaktan son derece mutluluk duydum” dedi.
Erdoğan Akdağ İlk ve Orta Okulu Müdürü Mustafa Özyürek de Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’a teşekkür ederek, kütüphane giriş kartı hediye etti.
Özyürek, okul kömürlüğünü el birliği ile kütüphaneye dönüştürdüklerini belirterek, katkılarından dolayı tüm öğretmen, öğrenci ve okul aile birliği üyelerine teşekkür etti. 
Açılışın ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

Editör: TE Bilişim