Boğazlıyan ilçesi Çalapverdi Beldesi İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerinden oluşan heyet, öğrencilerin başarısını artırmak için ev ziyaretlerine başladı.

            Okul Müdürü Ramazan Yılmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, okul ve veli işbirliğinin önemine değinerek, amaçlarının öğrencilerin başarısını daha da artırmak olduğunu söyledi.

            Yılmaz, belde halkının okula karşı görüş ve fikirlerini öğrenmek, okul hakkındaki olumsuz düşünceleri varsa ortadan kaldırmak, velilerin okula gelerek okulun başarısını en üst seviyeye yükseltmek, işbirliği yapmak için öğrenci velilerine ziyarette bulunduklarını ifade etti.

            Ramazan Yılmaz, ziyaretlerde öğrencilere çalışma programı verdiklerini velilerden de öğrencilerini takip ederek, bu programa uyup uymadıklarını takip etmelerini istediklerini söyledi.

            Ayrıca öğrencilerin daha başarılı olmaları için evde neler yapmaları gerektiğini de velilere aktardıklarını kaydeden Yılmaz, bu yıl ayrıca okulda yine bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik soru bankası oluşturduklarını, bu sınıfta okuyan öğrencilere günlük 100 soru hazırlanıp, çözmelerinin istenildiğini, çözülen soruların kontrol edilip yanlışların tespit edilerek öğrencilerin eksik olan konularının branş öğretmenleri tarafından kursta ve derste tekrar ettirilerek, bu konuların daha iyi öğrenilmesinin amaçlandığını vurguladı.

            Yılmaz, okul olarak hedeflerinin SBS'de başarının daha da artması için hem ev ziyaretleri hem de okulda çalışmalarının artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim