Gençlik Merkezi tarafından ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlarda sınavlara katılan öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılan kırtasiye malzemeleri sınav çıkışında oluşturulan toplama noktalarında bir araya getirildi.

ÖĞRENCİLERE DAĞITILDI

Toplanan kırtasiye malzemeleri ise daha sonra Yozgat’ın Çalatlı Köyü Saffet Coşkun İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrencilere dağıtıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilere yönelik bir iyilik projesi olarak gerçekleştirilen çalışmayla ihtiyaç sahibi öğrenciler sevindirildi.

Projeyle ilgili bilgi aktaran Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, “Bu projemizle birlikte projeye katkı veren öğrencilerde iyiliğe aracı olmak hazzı uyanırken, devlet tarafından dağıtılan kırtasiye malzemeleri israf edilmemiş oluyor ve ikinci kez bir fayda sağlanmış oluyor. Ayrıca kırtasiye malzemeleri dağıtan ilköğretim öğrencileri de ihtiyaçlarını gidererek kendilerine bir şefkat elinin uzandığını düşünüyor” dedi.

Sapmaz, bundan sonrada Yozgat Gençlik Merkezi olarak ÖSYM sınavlarında dağıtılan kırtasiye malzemelerini toplamaya ve öğrencilere dağıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Yaklaşık 50 gönüllü öğrencinin destek verdiği proje sonrası gençlik merkezinde toplanan gönüllüler ile Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, yemekte bir araya geldi. Yemekli toplantıda ise bundan sonra uygulanacak projeler hakkında istişarede bulunuldu.

Editör: TE Bilişim