“Edebiyat Evi. Com” sitesi ile Türkiye Gençlik Teşkilatı’nın birlikte organize ettiği “Edebiyatçılar Buluşması”na Türkiye genelinden davet edilen  bir çok şair ve yazar katılacak. Başkent  Öğretmenevi’nde gerçekleştirilecek programa Yozgat’ı temsilen Şairler ve Yazarlar Derneği adına Gazeteci Şair- Yazar Ahmet Sargın, Yazar Rifat Çakır, Şair Edip Ali Yazgan ve Orhan Çınar da katılacak. 
Saat 12. 00 de başlayacak olan programa ülke genelinden çok sayıda şair ve yazar katılarak anlamlı bir buluşma gerçekleşecek. Edebiyatçıların sanal alemde buluşma adresi olan “Edebiyat Evi. Com” yöneticileri  Adem- Zekeriya Efiloğlu ile Türkiye Gençlik Derneği Yöneticileri birer konuşma yaparak program start alacak. Daha sonra tanışma, yemek ve buluşma saatinin  ardından  şairler eserlerini seslendirecek.
Edebiyatçılar Ankara Öğretmenevi buluşmasıyla ilgili Yozgat’tan davet edilen konuklar adına bir açıklama yapan Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sargın “Böylesine bir anlamlı günde Başkentte nezih bir ortamada ve seçkin konuklarla,  edebiyatçı dostlarımızla buluşmanın hazzını yaşayacağız. Kaynaşma, dostluk ve birlikteliğin öne çıkacağı bu güzel buluşmaya bizlerin de  davet edilmiş olması gurur vericidir. Programı Organize eden Edebiyat Evi yöneticilerine Sayın Adem ve Zekeriya Efiloğluna ve Türkiye Gençlik Teşkilatı yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz “ dedi.

Editör: TE Bilişim