Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevine Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Yılmaz atandı. Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’in uhdesinde bulunan İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevi, düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Ömer Yılmaz’a teslim edildi. 

Görevi Yılmaz’a devreden Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey; “Prof. Dr. Ömer Yılmaz hocamız alanında yetişmiş uzun yıllar bu alanda hizmet görmüş bir arkadaşımız. Uhdemde olan Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevini kendilerine teslim ediyorum. Fakültemiz ve şehrimiz için faydalı işler yapacağı konusunda inancımız tam. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevini Rektörümüzden teslim alan Prof. Dr. Ömer Yılmaz da, İlahiyat Fakültesi koltuğuna oturmanın sorumluluğu ve bilincinde olduğunu belirterek,  akademisyen ve idari personel ile birlik ve beraberlik içinde İlahiyat Fakültesini bulunduğu yerden daha ileriye götürmek için çalışacaklarının altını çizdi. 

Yılmaz; “Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey’in destekleri ile “Üniversitemizi geliştirmek adına elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim