Yozgat’ta anaokulu ve ilkokul birinci sınıflarda uyum eğitimi başladı.

Yozgat Sakarya İlkokulu'na velileriyle gelen minik öğrenciler, okula başlamanın heyecanını yaşadı.

uyum süreci-1

Öğretmenleri tarafından karşılanan çocuklar, rengarenk balonlarla süslü sınıflara alınarak öğretmenleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yozgat Bozok Üniversitesi etkinlik! Yozgat Bozok Üniversitesi etkinlik!

Öğrenim görecekleri okullara aileleriyle birlikte gelen öğrenciler, diğer arkadaşlarıyla oyunlar oynayıp okula başlamanın mutluluğunu yaşadı.

Çocukları gibi kendilerinin de heyecanlı olduğunu söyleyen velilerden Ayşe Karaca, “Çocuklarımız bugün okula başladılar, bizi çok mutlu ettiler, duygulandırdılar. Buralardan inşallah bütün çocuklarımızın üniversiteye de gitmesini nasip etsin. Eğitim öğretim yılı bütün çocuklarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

uyum süreci2

“ÇOCUKLARIMIZLA DAHA MUTLUYUZ”

Başlayan uyum süreci ile ilgili açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, “Uyum eğitimine başlayacak çocuklarımızla beraber okullarımız sevgi seli ile doldu. Çocuklarımız okullarına, bizler de onlara kavuşmanın mutluluğunu yaşadık. Çocuklarımıza sağlık ve esenlik dileğiyle zihin açıklığı diliyoruz. İlk atama ile Yozgat’ta göreve başlayacak olan meslektaşlarımız ile naklen ilimize atanan arkadaşlarımıza ailemize hoş geldiniz diyerek verimli bir seminer dönemi ve mutluluk dolu bir ders yılı diliyoruz” şeklinde konuştu. İHA/Haber Merkezi

Editör: İleri Sosyal