İLESAM Tarafından açılan Edebiyat Atölyesi çalışmalarımız devam ediyor. 7 Bölge ve 7 şehirde açılan Edebiyat Atölyesi Projemize Kültür Bakanlığı destek sağlıyor. Atölye Çalışmalarımızın son iki haftasına girildi.
    Yozgat tan Atölye Çalışmamıza 40 kadar öğrencimiz katılıyor. Şuan bir eser çıkarılması  için çaba sarfediyoruz.
    İLESAM Edebiyat Atölyesine katılsın katılmasın 14- 29 YAŞ arası her genç eserini yollayıp ücretsiz yayınlatabilir. Böyle bir güzellik sunuyoruz. 14- 29 YAŞ arası gençlerimiz kendi yazdıkları eserlerle katılacaklar: Şiir, makale, Deneme, Tiyatro eseri, günlük, gezi Yazısı mektup hikaye türündeki eserlerini yollayıp ücretsiz yayınlatacak. Kendisine bu eserler ücretsiz ulaştırılacak. İLESAM ve Kültür Bakanlığı iş birliği ile....
    Yozgat Edebiyat Atölyesi Proje kapsamında, bizde çaba gösteriyoruz Yozgat tan bir eser çıksın. Gençlerimizin ürünü olsun Yazarlık için ilk adım atılmış olsun. Hem de bu hafta acilen bu eserleri bekliyoruz. Adınız isminiz yaşasın eseriniz genç yaşta kitaba dönüşsün, o halde siz de acele edin ve bu kervana dahil olun. Bu bir imkan mıdır? Evet güzel bir fırsattır, güzel bir imkandır.
    Gençlerimiz Kendi Yazdıkları Edebi Eserlerini  1 Adet Fotoğraf, kısa Öz geçmişle,  Telefon numaraları ve Yozgat Edebiyat Atölyesi  başlığı Altın'da  Bir Dosyası halinde  Şu E-mail adresine yollayacaklar
[email protected] / Adresine maille gönderecekler.
    Şiir- hikaye- gezi Yazısı- anı makale Türleri gibi bir ya da bir kaç eser de olabilir. Atölyeye katılsın katılmasın her öğrenci gönderebilir Göndericiler 14- 29 YAŞ Arasında olacak.  Bir öğrenci bir kaç eserini de yollayabilir.
    Söylediğimiz gibi bu güzel bir imkan. Yozgat Edebiyat Atölyesi adına bir kitap çıkacak, eserler bu kitapta yer alacak. Kitap çıktıktan sonra bu eserler katılımcılara ücretsiz olarak ulaştırılacak. 
    Amacımız Gençlerimizi yazarlığa alıştırmak, yazmaya yönlendirmek. Yazarlığa ilk adımını atmalarını Sağlamak. Yazmaya bir vesile kılmak. Anne ve Babaları, öğretmenlerimizi, velilerimizi bu konuda duyarlı davranmaya davet ediyoruz. Çocuklarımız okusun, yazsın ve Yazarlığa adım atsın, kendine öz güven gelsin, yeni eserler kazandırma umudu doğsun istiyoruz.
    Tekrar vurgulayalım: 14- 29 YAŞ arası gençlerimizden - öğrencilerimizden, sivil Halkımızdan yazan çizen edebiyata ilgi duyan hemşehrilerimizin : Şiir makale deneme Yazısı tiyatro eseri gezi ve anıları, ya da hikaye denemelerini ücretsiz yayınlayacağız. Bu bir projedir. İLESAM ın Kültür Turizm Bakanlığı ile birlikte Yazarlık Projesi çalışmasıdır. Yazan çizen Düşünen üreten herkes için güzel bir uygulama alanıdır.
    Yozgat Edebiyat Atölyesi kapsamında çıkaracağımız kitaba eserlerinizi acilen bu hafta içinde bekliyoruz. Geç kalan bu Fırsatı kaçırmış olabilir. Yozgatlı genç yazarlara önemle duyuruyoruz.
    Gençlerimiz: Kendi Yazdıkları Edebi Eserlerini  1 Adet Fotoğraf Öz geçmiş Telefon numarası ve Yozgat Edebiyat Atölyesi; Başlığı Altın'da Doc. Dosyası halinde bu hafta sonuna kadar, Şu E-mail adresine yollayacaklar: [email protected] Adresine maille gönderecekler. 
Şiir- hikaye- gezi Yazısı- anı makale Türleri gibi bir kaç eser de olabilir. Atölyeye katılsın katılmasın her öğrenci gönderebilir sadece YAŞ sınırlaması var... 14- 29 YAŞ . Bir öğrenci bir kaç eserini de yollayabilir.