Yılan yağı, mucizevi bir şekilde güçsüz ve zayıf saçları güçlendirir. Saçların daha çabuk ve hızlı uzamasını sağlar. İrsi olmayan dökülmelerde saçların yeniden çıktığı, irsi dökülmelerde önce bölgede tüylenme olduğu ve zamanla saç çıktığı gözlenmiştir.
    Yılan yağı mevcut olan saçların kesinlikle dökülmesini önler. Kadın ve erkekler rahatça kullanabilirler.
    Yılan yağı tamamen doğaldır. İçeriği bitkisel olarak güçlendirilmiştir.
Yılan Yağı, kaliteli bir saç yapısına sahip olmak isteyen herkes tarafından kullanılabilecek, günlük sık kullanıma uygun, benzersiz bir üründür. İçinde bulunan yüksek saflıktaki, saç besleyici Yılan yağı özü ile hem saçlı derinin sağlığını güçlendirir, hem de saç kalitesini arttırır. Bunun yanı sıra zengin içeriği ile saç köklerini besler, dolgunluk, hacim ve parlaklık kazandırır. Sağlıklı saç ve saç derisi için ideal ortam yaratır.
    Saçı yağlandırmadan derinlemesine temizler. Saç köklerini besler, saç kalitesini arttırır. Saç tellerini çevresel zararlı faktörlere karşı korur. Kepeklenmeye karşı, patentli özel maddeler ile güçlü etki gösterir.
    Saç derisindeki kan dolaşımını arttırırken saç kırıklarını da onarır.
    Özgün içeriği ile saç tellerini nemlendirerek dolgun ve parlak olmalarını sağlar.
KULLANILIŞI:Haftada en az 3 gün uygulanır.En iyi sonuç için aralıksız ve düzenli olarak 1 ay kullanılır. İstenilen bölgeye parmak ucuyla masaj şeklinde 5-10 dakika uygulayın ve 3 saat sonra şampuanla yıkayın.
Yasemin (yasemen): Zeytingiller familyasından; kışın yaprak döken veya her zaman yeşil olan bir çalı veya sarılıcı odunsu bir bitkidir. Genç sürgünleri yeşildir.
    Çiçekleri salkım durumundadır. 200 kadar türü vardır. Sarı çiçekli yasemin, hakiki yasemin yurdumuzda yetişir. Tıbbi yasemin, beyaz çiçekli ve güzel kokuludur.
Faydası : Romatizma, nikris ve mafsal ağrılarını giderir. Ateş düşürür. Kabızlığı giderir.
Yavşanotu (avrupaçayı): Sıracagiller familyasından; çiçekleri mavi veya beyaz renkte olan bir bitkidir. Yuvarlak saplıdır. Duvar çatlaklarında yetişir. Taze iken kokusuzdur. Kuruduktan sonra güzel kokar.
Faydası : Hazmı kolaylaştırır. Baş ve kulunç ağrılarını keser. Çay gibi içilir.
Yenibahar (pimenta): Mersingiller familyasından; Amerika'nın tropikal bölgelerinde doğal olarak yetişen ve baharat elde edilen bir bitkidir. Her tarafı kokuludur.
    Kokusu ve tadı; tarçın, karanfil, karabiber ve hindistancevizininkine benzer. Baharat olarak kullanılır.
Faydası : Damar sertliğini önler. Hazmı kolaylaştırır. Mide ve bağırsak gazlarını giderir. Unutkanlığı giderir.
    Vücudun direncini artırır.