Yozgat Sehervakti Spor Ekibi Çamlık Milli Parkında Yozgat Belediyesi ile ortaklaşa  temizlik çalışması yaptı.
    Her gün saban saat 06.00’da Çamlık Milli Parkında spor yapan ve içerisinde belediye başkanı, daire müdürleri, öğretmenler, esnaf, emeklilerin bulunduğu Yozgat Sehervakti Spor Ekibi, gününü spor yerine temizliğe ayırdı. Seher Vaktispor ekibi temizlik çalışması yaparak Çamlık Milli Pakında hafta sonu pikniği sonrası bilinçsizce etrafa atılan çöpleri topladı.
    Sehervakti Spor Ekibi’nin Çamlık’taki mıntıka temizliğine katılan elemanlarından Belediye Başkanı Yusuf Başer, Çamlık’ın her tarafından korunması ve özen gösterilmesi gerektiğini söyledi.
    Başer; “Bugünde spor sonrası bir temizlik çalışması yapmak istedik. Burayı gözümüz gibi korumamız gerekiyor. Tüm arkadaşlarımızla birlikte temizlik çalışması yaptık ve yaklaşık bir kamyon dolusu çöp topladık” dedi. 
    Sehervakti Spor Ekibi Hocası Mehmet Yancıoğlu, Çamlık’ın Yozgat’ın oksijen deposu olduğunu belirterek, spor ekibi olarak hem çamlığı temizlemek hem de örnek olmak amacıyla mıntıka temizliği yaptıklarını söyledi. Yancıoğlu şöyle konuştu: “Çamlık Yozgat’ın oksijen deposudur, çamlığımızı, spor ekibi olarak temiz tutmak istiyoruz. Belediye başkanımızla birlikte temizlik yapalım dedik. Bu temizlik kampanyalarına  tüm sivil toplum kuruluşlarının da yapmasını istiyoruz. Çamlığa gelen vatandaşlarımızın da çöplerini çöp bidonlarına atıp, piknik alanlarını temiz tutmalarını istiyoruz.”
Editör: TE Bilişim