22 Mayıs 2012 Salı

Akdağ ve Gözüyaşlı Ailelerinin mutlu günü

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başarılı müfettişlerinden Eğitimci Rıfat Akdağ ve Gülten Akdağ’ın oğulları Gökhan, Serpil ve Salih Gözüyaşlı çiftinin kızları Yasemin ile Perşembe akşamı düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile hayatını birleştirdi.

10 Eylül 2011 Cumartesi 09:31
Bu haber 968 kez okundu
Akdağ ve Gözüyaşlı Ailelerinin mutlu günü
Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda yapılan düğün törenine Akdağ ve Gözüyaşlı Ailelerinin çok sayıda eş, dost ve akrabası katılırken Gökhan ve Yasemin Akdağ çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
    Saat 19:00’da başlayan düğün töreni Yozgat Mahalli Sanatçısı Osman Köseoğlu’nun bir birinden doyumsuz yorumları ile daha da renklendi. Yoğun bir katılımın olduğu düğün töreninde Akdağ ve Gözüyaşlı aileleri bu özel günlerini davetlilerle doyasıya paylaşırken, genç çift de yeni bir hayatın başlangıcı olan bu günde gülümsemeyi yüzlerinden eksik etmediler.
    Biz de İleri Gazetesi Ailesi olarak Gökhan ve Yasemin Akdağ çiftine Allah’tan bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    E-GAZETE

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV