Umutluyum, gururluyum ve gerçekten de onca acıya, onca sıkıntılı ve stresli günlerden sonra ilk kez bugün çok mutluyum. Neden mi? Çünkü artık, benim ardımdan gelen o yeni yetişen pırıl pırıl gençlik var. O gençlik’ki Onuruyla, gururuyla, geleceğine, ve Atatürk’ün Türkiyesine adam gibi sahip çıkan coşku dolu, bir o kadar da bilgi birikimine sahip genç nesil, TGB evet Türkiye Gençlik Birliğin’den söz ediyorum.
    Artık o aşılmayacak gibi görünen, kapkaranlık günler çok gerilerdekalacak. Çünki, bu yeni yetişen Atatürk’ün çizdiği yolda ilerleyen o yürekli,akıllı, gençlerimizin farkında, yaşananların ve sahip çıkıyor ülkesine, Türkiyesi’ne inanmıyor yalanlara, dolanlara!
    Bazı insanlar zannediyorlarki, insanoğlu için nasıl kolestrolsüz yağ gerekiyor ise, Bilimsiz üniversite yaratmaya çalışanlar, Atatürksüz’de bir Türkiye asla olmayacağını anlamalı!   
    Bizi yöneten insanlar 1950 yıllarındayanlışlar yapmaya başlamışladır. Bu insanlar ki, önce güzel vatan topraklarımızıparça parça satmaya başlamıştır, sonra ülke halkına, verimli (dünya’nın en verimli toprak parçasına, hem ekolojik hem stratejik açıdan) dünyanın en değerli toprak parçalarına, ülke halkının beyni yıkanarak, kendi ürününüekmeyi kısıtlamalar getirip, ülkeyi dışarı bağımlı yaparak, yıllarca kendi ekmeğini, kendi ürününü her çeşidini yetiştirmekten vazgeçirerek yok serbest Piyasa ekonomisi, yok dışardan yardım vaadleriyle yıllarca zavallı, okuması yazması olmayan Türk çiftçisine yıllarca, bir avuç para ile kandırılmıştır. Öyleki, şu anki köylü ne yazık kine tarım, nede çiftçilik yapamıyacak durumda’dır. Oysaki, Ulu önder Atatürk bize ‘Köylü bu milletin efendisi’dir”demiştir. Ne yazık ki Atamız’dan sonra yönetimegelen dışa bağımlızavallı yöneticiler bugün Türkiyeyi tamamen dışa bağımlı bir ülke yapmaya başarmışlar ama buna susaninsanda ne yazık ki benim zavallı okumaıs yazması olmayan Türk halkımız.   
    Bütün bunlar yetmiyormuş gibi Türkiye’nin umudu gençlerimizin yetişeceği yurtlar kapatılıp  yerine bugükü cemaat yurtları açıldı.
    Bu açıdan cemaat yurtları ile birlikte oradaki gençlerimizin beyinleri yıkanmaya çalışılmıştır.     1980 ve sonrasında ise Türkiye çok kanallıTV kanallarına ve internet ile önce gençliğimizin beyinleri sonra yavaş yavaş bütün toplum vatansızlaştırılmaya aile meftumu yok edilmeye başlandı.   
    Biliyorlardıki Türk Milletini ayakta tutan en önemli şey aile idi, ve önce bu aile yok edilmeli idi. Ve yıllarca savaşarak bunuda başardılar ve aileyi yok ettiler.
    Bugün Türkiye’yi böldüler, ve hala Türkiye’yi bölmek yok etmek için bütün güçleriyle uğraşıyor dış mihraklar. Türkiyeyin en kıymetli toprakları madenleri ne yazık ki bugün yabancılar parsellemiş. Yabancı mihraklar izin vermiyor diye yine en kıymetli maden rezervlerimiz maden ocaklarının açılmasına işletilmesine izin verilmemektedir. Türkiyede coşku dolu bir gençlik var. Akıllı mantıklı attığı adımı farkında olan bir Atatürk gençliği var bugün...