Yozgat ve çevre illerden toplanıyor: Günlük 40 tonluk üretim kapasitesi var! Yozgat ve çevre illerden toplanıyor: Günlük 40 tonluk üretim kapasitesi var!

Yerel esnafın ışığının söndüğünde toplumun ışığının söneceğini söyleyen Başkan Altın, “Devletimiz büyük, cumhurbaşkanımıza verdiğimiz mücadelede güveniyoruz. Marketlerin her şeyi satmaları yerel esnafı da mağdur ediyor” dedi. 
Vatandaşın tercihini yerel esnaftan yapmasının önemine değinen Altın, “Hepimiz aynı gemideyiz. Yerel esnaf batmamalı, bunun için de vatandaşın duyarlı olması gerekir. Marketlerin şehir merkezlerinden alınarak şehir dışında bir alana verilmesi gerekir. Yerel esnafın zor durumda olduğunu görüyoruz, vatandaş da görsün” diye konuştu. 
Esnaf ile devlet arasına köprü olma gayretinde olduklarını anlatan Altın, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Esnaf ürünlerinde, yüksek kalite oluşturma gayretini daima sürdürüyor. Vatandaşımızın girdiği markette her şeyi bir arada buluyor olması da haksız rekabet oluşturuyor. Yılların birikimine sahip esnaflarımız ne kadar kaliteli ürün üretiyor olsalar da vatandaşın tercih noktası daima ucuz ve kalitesiz mal olabiliyor. Bu durumun önüne geçebilmek için vatandaşımıza çağrımız, yerel esnafa destek sunmalarıdır.” »Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim