Telefonunuzu açma yönteminizin, zeka tipiniz hakkında ilginç ipuçları sunabileceğini biliyor muydunuz? Bir araştırma, telefon şifreleme tercihlerinin zekayla ilişkilendirilebileceğini ortaya koydu.

Liderlik özelliklerine mi sahipsiniz, yoksa disiplinli bir karakter mi sergiliyorsunuz? Belki de sınırları aşan özgür bir ruha mı sahipsiniz? Tüm bu soruların cevapları, telefonunuzun nasıl açıldığıyla bağlantılı olabilir. İşte detaylar...

Telefonunuza nasıl açıyorsunuz Telefon açma şekliniz zekanızı ortaya çıkarıyor (3)

Beden diliniz ve kişisel tercihleriniz, birçok özelliğiniz hakkında ipuçları verebilir. Android ve IOS işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılan ekran kilidi yöntemleri, bireylerin kişisel tercihlerini yansıtabilir. Ekran kilidini açmak için kullanılan farklı yöntemler, bireylerin özelliklerini yansıtabilir. Kimi insanlar pin kodu kullanırken, bazıları parmak izi okumasını tercih eder. Bir diğer ilginç yöntem ise telefon şifresini şekil olarak girmektir. Peki, bu tercihler ne anlama geliyor?

Yozgat’ta artık 180 gün! Yozgat’ta artık 180 gün!

Telefonunuza nasıl açıyorsunuz Telefon açma şekliniz zekanızı ortaya çıkarıyor (2)

HANGİ YÖNTEMİ TERCİH ETTİĞİNİZİ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

Yapılan çalışmalar, parmak izi kullanarak telefon kilidini açanların genellikle yüksek özgüvene sahip olduklarını ortaya koyuyor. Bu kişiler, sosyal, dışa dönük ve eğlenceli olarak tanımlanıyor. Pin kodu tercih edenler ise genellikle düzenli ve disiplinli bir karaktere sahiptir. Titizlikleri ve programlı yaşamlarıyla dikkat çeken bu kişiler, soğuk olarak nitelendirilebilir. Telefon kilidini şekil çizerek açanlar ise genellikle özgür ruhlu bireylerdir. Kısıtlamalardan hoşlanmayan, kurallara karşı gelebilen ve ani kararlar alabilen bu kişiler, özgürlüklerine düşkün olarak tanımlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi