YİMPAŞ YOZGAT VİZYON SİNEMALARI

YİMPAŞ Yozgat Vizyon Sinemasında bugün gösterimde olan filmler ve seansları şu şekilde;

GRAN TURİSMO

GRAN TURİSMO

Arabalara karşı doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olan bir Gran Turismo oyuncusu, oyun becerilerini bir dizi Nissan yarışmasını kazanmak için kullandı ve şimdi gerçek bir profesyonel yarışçı olma yolunda ilerliyor. O, hayalini gerçekleştirmek ve pistte zirveye ulaşmak için hem kendi hem de arabanın sınırlarını zorlayarak, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır.

Salon 3’te; 12.00, 14.30, 17.00, 20.00 seansları mevcut bulunuyor.

KOKU

KOKU

Felsefe profesörü olan İlhan, annesinin kardeşine olan düşkünlüğü nedeniyle ailesinden beklediği sevgiyi alamayan bir kadındır. Kendi ailesine sahip olmak isteyen İlhan, vücudunun menopoz sinyalleri verdiğini öğrenmesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Bir an önce çocuk sahibi olmaya karar verir ancak sevgilisinden ayrılmıştır. Bunun üzerine yüksek lisans öğrencisi olan Mustafa ile bir anlaşmak yapar. Para karşılığı yapılan anlaşma sonrasında hamile kalan İlhan, sıkıntılı bir hamilelik geçirir. Bu zor dönemi Malatya'da Mustafa'nın ailesinin yanında geçirmek zorunda kalan İlhan, burada işitme ve konuşma engelli küçük bir kızla tanışır. Ninesini yeni kaybeden Zel ile İlhan arasında farklı bir bağ oluşur. Kullandığı parfümü ile Zel'e ninesinin nergis kokusunu anımsatan İlhan, küçük kız sayesinde sevginin ne demek olduğunu öğrenir.

Salon 2’de; 12.00, 16.00, 20.00 seansları mevcut bulunuyor.

2049657

Altınel ailesinin yanında uzun yıllardır bahçıvanlık yapan Tahsin, evde beş aydır hizmetçi olarak çalışan güzel Ayperi’ye abayı yakar. Ailenin tatile çıkmasıyla, Ayperi’ye açılmakta, aşkını itiraf etmekte zorlanan Tahsin’in aradığı fırsatı ayağına gelir. Fakat ailesiyle gitmeyen evin haylaz oğlu Timuçin’in gece yarısı aniden arkadaşlarıyla birlikte eve gelmesi her şeyi değiştirir. Parti yapacaklardır. Timuçin, Tahsin ile Ayperi’ye kötü davranmakla kalmaz, gecenin o saatinde hizmet etmek zorunda bırakır. Burnundan soluyan Tahsin’in eli kolu bağlıdır. Ayperi’nin tarçın yerine yanlışlıkla elmaların üstüne fare zehri dökmesi olayların çığırından çıkmasına neden olur. Artık Ayperi ve Tahsin 5 kişinin ölümünden sorumlu birer katildirler.

Salon 1’de; 12.00, 13.45, 15.45, 17.45, 20.00 seansları mevcut bulunuyor.

DABBETÜ'L-ARZ KIYAMET

DABBETÜ'L-ARZ: KIYAMET

Rukye hocası Cemil’in yaşadığı köyde yaşayan bütün hamile kadınlarda bir musallat başlar. Cemil hoca, yaşanan bu musallatı bozmak için cin kavminin tamamını yakmasından sonra her şey geriye dönülmez bir hal alır.

Salon 4’de; 12.00, 15.45, 20.00 seansları mevcut bulunuyor.

EFSUNLU 3 MUSKA

EFSUNLU 3: MUSKA

Gazeteci olan Ebru, bir ruh sağlığı merkezinde akıbeti belli olmayan kayıp kadın hastabakıcıları haberlerini araştırmak için bir plan yapar ve ruh sağlığı merkezinde hastabakıcı olarak işe başlar. Yaptığı planın önceleri işe yaradığını düşünen Ebru bir anda kendisini bir hasta olarak bulur. Artık burada diğer hastalar gibi tedavi görüyordur. Ancak Ebru, daha önceden haberin kaynağı ile ilgili olabileceğini düşündüğü fotoğrafı paylaştığı, Kerem’in bu fotoğrafı detaylı olarak soruşturması nihayetinde, ruh sağlığı merkezinde yıllar öncesine dayanan, sırlarla dolu olayların gizemi ortaya çıkmaya başlar. İkilimizin bu izbe yerdeki gerilim ve korku dolu zor yolculuğu başlamıştır.

Salon 5’te; 12.30, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 seansları mevcut bulunuyor.

DORU MACERA ADASI

DORU MACERA ADASI

Doru, Karatay ve dostları, kendisine Hakem Bey diyen gizemli birinin hazırlamış olduğu oyunlara katılırlar. Oyunu kazanana verilecek olan Ormanın Kralı unvanı, en başta kimsenin umurunda değildir. Kara Takım’ın kaptanı Karatay ve Beyaz Takım’ın kaptanı Doru başta olmak üzere herkes, eğlenceli parkurların tadını çıkartmak için oyunlara başlar. Ne var ki; o, eğlenceli havanın bozulması çok uzun sürmez… Oyunlar ilerledikçe ve her oyundan sonra bir kazanan bir kaybeden çıktıkça, eğlenceli kahkahalarla başlayan oyunların yerini, oldukça ciddi yarışlar almaya başlar! Artık iki takımın da şakası yoktur. İki tarafın oyuncuları da Kral unvanını kendi takımları adına kazanmak istiyordur ve bunun için, her parkurda her rakiple karşılaşmaya hazırlardır. Fakat uğruna savaştıkları Kral Tacı, tahmin bile edemedikleri bir sürprizle gelecektir.

Salon 6’da; 12.00, 13.30, 15.00, 16.30, 18.00, 20.00 seansları mevcut bulunuyor.

YOZGAT NOVADA SİNEMA SALONLARI

Yozgat Novada Sinema Salonunda bugün gösterimde olan filmler ve seansları ise şu şekilde;

DORU MACERA ADASI

12:00, 13:30, 15:00, 16:30, 18:00, 19:30 seansları mevcut bulunuyor.

ADALET 3 SON

ADALET 3: SON (ORİJİNAL ALTYAZILI)

17:15, 20:30 seansları mevcut bulunuyor.

ADALET 3: SON (DUBLAJLI)

12:15, 14:45 seansları mevcut bulunuyor.

OPPENHEİMER

OPPENHEİMER (ORİJİNAL ALTYAZILI)

20:00 seansları mevcut bulunuyor.

GRAN TURİSMO (DUBLAJLI)

18:15, 20:30 seansları mevcut bulunuyor.

PARA KONUŞUR

PARA KONUŞUR

12:15, 14:15, 16:15 seansları mevcut bulunuyor.

DRAKULA SON YOLCULUK

DRAKULA: SON YOLCULUK (ORİJİNAL ALTYAZILI)

12:00, 14:30, 17:15 seansları mevcut bulunuyor.

İnci Taneleri Azem’in kızı belli oldu! Nehir karakterine kim hayat verecek! İnci Taneleri Azem’in kızı belli oldu! Nehir karakterine kim hayat verecek!

Melike Aslı Arslan

Editör: İleri Gazetesi