22 Mayıs 2012 Salı

Kanları CAN verecek!

Türk Kızılay'ı Yozgat Şubesi'nin kan bağışı kampanyasına İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can ve üyeleri destek oldu. Meclis oturumu öncesi Kızılay'a kan bağışında bulunan meclis üyeleri, bu duyarlılıkları ile örnek oldular.

10 Şubat 2012 Cuma 07:45
Bu haber 100 kez okundu
Kanları CAN verecek!
İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can ve 40 meclis üyesi Kızılay'ın kurumlarda başlattığı kan bağışı seferberliğine tam kadro destek oldu. İlk kanı Meclis Başkanı Can verdİ. Saat 10:30'da başlayacak olan Şubat ayı 4'üncü bileşiminden bir saat önce İl Özel İdaresi toplantı salonuna gelen Can ve meclis üyeleri, Kızılay Doktoru Selçuk Cansız'ın yaptığı testin ardından sırasıyla kan bağışında bulundular.
İlk kan bağışını Meclis Başkanı Can yaptı. Can, daha önce olduğu yine kan bağışı kampanyasına meclis üyeleri ile birlikte destek vererek toplumsal bir duyarlılığı yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.
Can, kan bağışına destek veren meclis üyesi arkadaşlarına da teşekkür ederek; “İl Genel Meclisi olarak her zaman toplumsal olaylarda destek olmaya çalışıyoruz. Bu gün de kan vererek insan hayatında hem sağlık açısından hem de başka sağlıklara vesile olmak adına katkıda bulunmak istedik” dedi.
Kızılay Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar da İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can ve meclis üyelerine teşekkür etti.
Dumlupınar, meclis üyeleri adına İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can'a teşekkür plaketi sundu.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    E-GAZETE

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV