SANATININ ustası Kayserili Oktay Usta,  uzun boylu, kır saçlı, mavi gözlü, normal kiloda, güleryüzlü, babacan bir insandır. Ailesi ve çoçukları ve imalat persolelıyle birlıkte Yozgatlı hemşerilerimize günün 24 saatinde gece ve gündüz hizmet aşkıyla görev yapmaktadırlar. Oktay Ustanın yeri, imalathane, mini fırın, teşhir salonu ve minik kafeteryasıyla salonundan ibaret bir iş yeridir.  Oktay Usta  bu mekanda tüm aile fertler ve imalathanede yardımcılarıyla beraber her akşam saat 19.00’da Bismillah diyerek hazırlıklarını yaparak işe başlarlar. Un Çuvallarından unlar boşaltılır, hamurlar karılır, yoğrulur ve hamurlar hazırlanır. Burada aklınıza gelebilecek börek çeşitleri, tereyağlı keteler, patetesli, peynirli, sade kete ve börekler, pohaçalar, açmalar, susamlı simitler, kandil simitleri, sandiviçler, pizzalar ve aklınıza gelebilecek tüm unlu mamulleri burada hazırlanır, büyük bir ustalıkla.  Oktay ustanın yetenekli ellerinde şekillenir ve hazırlanıp fırın tepsilerine hazırlanarak konulur. Tepsiler fırın arabasına yrleştirilerek fırınlarda pişilir. Ve sabaha kadar çalışmalar ve hazırlıklar devam eder. Oktay usta ve ekibi büyük bir ustalık, hijyen, sağlıklı, temiz bir ortamda hazırlanır tüm unlu mamül ürünleri. Ürünler piştikten sonra soğutulmaya ve dinlenmeye bırakılır.Pişen unlu mamuller ilk önce teşhir salonunda tezgahlara tepsilere düzülerek müşeriye satışa hazırlanır. Sonra siparişler kasalara itina ile dizilir. Sabaha doğru servis araçıyla pastanelere, şehir ve Üniversite Hastesi Kantinlerine, öğrenci yurtlarına, okullara, bakkallara ve satış noktalarına büyük bir titizlikle ve zamanında yetiştirilir ve ulaştırılır. Teşhir salonunda tezgah ve masalar ve burada mini kahvaltı salonuda bulmak mümkündür. Köşede çay semaverinde ve ocağında tavşan kanı çaylar hazırlanır, demlenir. Porselenen çay fincanları titizlikle ve özenle hijyen ve temiz bir şekilde ve ortamda yıkanarak hazırlanır ve Çay semaverinin yanına dizilir. Porselen çay fincanları ve tabakları, servis tepsileri hazırlanır. Salondaki buzdolabına meşrubat çeşitleri su ayran, meyve suları, üçgen peynirler ve kahvaltılık malzemeleri buzdolabına dizilir.Kahvaltı salonundaki masa ve sandalyeler silinir. Masa üstüne peçete ve çay şekerleri hazırlanır. Gece çalışanlar, gece vardiyasına kalanlar, sabahleyin ayaküstü kahvaltı yapacak insanlar memurlar, öğrenciler, esnaflar ve vatandaşlarımızın sabah erken saatlerinde ve gece uğradıkları uğrak yeri burası..  Burada unlu mamulleri 24 saat bulmak mümkündür. Kahvaltı salonunda kahvaltılarını yapabilirler. Halkımızın her kesiminin uğrak yreri burasıdır genellikle. Fırın ve Kafeteryaya gelen müşteriler güleryüzle karşılanır. İsteyen kahvaltı salonunda, vakti olmayanda pakaet yaptırarak sabah kahvaltılarını yaparlar.Oktay usta, sanatının tanınmış örneklerinden, insanlarından birisidir.  Buraya bir gün uğrayan alışveriş yapan Oktay ustanın elinden çıkan bu harika unlu mamulleri bir yiyen buranın abonesi olur. Güzel bir damak tadı vardır. Harika lazzetli sağlıklı ve taze unlu mamulleri burada bulmak mümkündür.  Buradan Kayserili Oktay Ustaya ve ailesine ve tüm personelinede hayırlı işler bol müşteri ve hayırlı kazançlar diliyerek yazımızı noktalıyoruz.