Gümüş Suyu” İnsanoğlunun yaklaşık yüz senedir bildiği ve terapi maksatlı kullandığı gümüş suyu; 1939’lu yıllarda antibiyotik ilaç üreten firmaların baskısıyla yok olma tehlikesiyle karşı-karşıya kalmış; hatta çeşitli ülkelerde bir takım yasaklamalarla hak etmediği bir değerlendirmeye maruz bırakılmıştır.
    Oysa insanlık öteden beri; sularını gümüş kaplarda saklamayı ve yemeklerini gümüş kaplardan yemeyi tercih ederek, gümüşü özellikle takı olarak üzerinde taşımayı seçmiştir. Bu; tesadüfi bir uygulama olmayıp, insanlığın binlerce yılda ortaya çıkardığı hakikatlere dayanmaktadır.
GÜMÜŞ SUYU NEDİR? 
“ Gümüş Suyu” çok özel yöntemler kullanılarak saf gümüşün suyla karıştırılmasından oluşan; özellikler taşıyan, bağışıklık sistemini kuvvetlendirme etkisine sahip bir terkiptir.
    “Gümüş Suyu”; karışımdaki gümüş yoğunluğuna bağlı olarak değişik etkiler gösterir. Farklı hastalıklar ve farklı hastalık şiddetleri göz önüne alınarak özel karışımlar hazırlanır. Kullanım miktarı ve süresi de bu esasa göre belirlenir.
    Gümüş suyu Amerikan EPA (Environmental Protection Agency şirketi tarafından onaylanmış  bir üründür)
KULLANIM ALANLARI:
    “ Gümüş Suyu”; antibiyotiğe ihtiyaç duyulan ve antibiyotiğin yetersiz kaldığı hemen tüm alanlarda aktif olarak kullanılır.
    Ancak antibiyotikten farkı; tamamen doğal bir karışım olma özelliği sebebiyle; her türlü yan etkiye uzaklığı ve metabolizmada herhangi bir yok edici etkiye sahip olmamasıdır.
    “ Gümüş Suyu” oral yolla alındığı zaman; 6 dakika içinde etkisini göstermeye başlar.
Gümüş Suyu;
1-) Sivilceler
2-) Sorunlu Benler
3-) Açık Yaralar
4-) Ayak Mantarları
5-) Sedef Hastalığı
6-) Uçuklar (herpes)
7-) Bademcik İltihabı
8-) Grip
9-) Soğuk Algınlığı
10-) Diş Ağrısı, Diş  Kanaması ve Çürükler
11-) Ağız Enfeksiyonları  ve Diş İltihapları
12-) Göz Enfeksiyonları
13-) Diğer Enfeksiyonlar
14-) Sistit
15-) Romatizmal Hastalıklar
16-) Eklem Ağrıları
17-) Diabet (Şeker)
18-) Ağız Kokusu
19-) Akciğer İltihabı (Devamı Yarın)