Tüm ulusal tv kanalları...
ATV
STAR
SHOW
HABERTÜRK
CNN
NTV
KANAL7
Aynı saat...
Haber saati..
Kadranlar 19.00
Tüm kanallarda aynı anda bir açıklama:
Aziz Türk milleti,
Ortaya çıktığı günden bu güne kadar peşinden şeksiz, şüphesiz, sorgusuz, sualsiz, aklımızı hoca dediğimiz yere göğe sığdıramadığımız şarlatanın cebine koyup,  arkasından
AT GÖZLÜĞÜ TAKAN 
BİZ FETÖCÜLER!!!
Sizlerden;
Sorularını çalıp üniversite hayallerini nitelediğimiz bitirdiğimiz kardeşlerimizden,
Askeri okula girip vatanımın aslan bir askeri olma ümid ve hayallerini çaldığımız,
Polis olmak; ailesine, yetim kardeşlerine bakmak için bir umut polis olma hayallerini bitirdiğimiz Mehmetler, Hasanlardan,
Tayin ve atamalarda liyakata bakmaksızın  sizleri gözardı edip, nerede ahlaksız, vatansız, bayraksız, inançsız var ise onların tayin ve atamalarını yaptığımız,
Seçim zamanı; kadını, erkeği, genci, ihtiyarı ile kapı kapı dolaşarak hatta geceleride fazla mesai yaparak telefonla yakın akrabalarını kardeşlerini anne ve babalarını arayarak "Hoparlörlerden okunan ezan topluma baskı yapar hale geldi. Ezanın artık hoparlörlerden okunmaması için mücadele edeceğim" diyen CHP lilere OY İSTEDİĞİMİZ!!!
vs vs vs.
Bizler
Haklarını gasp ettiğimiz,
Tüyü bitik yetimin hakkını görmezden gelip,
"Helal haram demez ver Allah'ım ver
Bu Fetocü kulun, kulların  yer" diyen bizler.
YAPTIKLARIMIZDAN BİN PİŞMANIZ
BİZLERİ AFEDİN...
HAKLARINIZI 
HELAL EDİN!!!
..........
Ne kadarda hayalci...
Ne kadarda iyi niyetli...
Ne kadarda fantazi dünyası geniş bir adamın değil mi?
Kiminiz bu yazıyı okurken sinkaflı küfürler ettiniz. Belki bunu okuyan kardeşlerimizden birisi en yakını ya şehit yada gazidir. Peki onlar ne düşünmüştür acaba?
Geçen günlerde AK Partinin kurucu üyeliği Milletvekilliği, Bakan ve halen hükümet içinde Başkanın yardımcılığını yapan sayın Arınç KHK kararları üzerine bir yorum yapıyor. Yapılan bu yorum bizzat kendisi tarafından hür iradesi ilede yapılmış olabilir.
Başka bir düşünce ise; ilmi siyasetle kendi siyasi sürelerini uzatmak derdinde de olabilirler. Her ne düşünce ve program ile yapılırsa yapılsın bizlere ters gelen, kafamıza uymayan bu ve buna benzer ne kadar konu var ise onlara uyarımızı yapacağız.Bizler diyor ve istiyoruz ki:
Yeni oluşumlara girmek adına bu işi kesintiye uğratmaya çalışmayın. Lâkin siyasetin içinde olan abilerim, büyüklerim var ki, bana "hükümetin sanki başka şeyler peşinde olduğunu" söylüyor. Sanki ortalıkta bir değişim rüzgarı var gibi görüyorlar.
Bizi üzen ise KHK' nın yanlışlığı üzerinden merhamet simsarlığı yapmaları. Masumlar, devlet operasyona başladığı ilk günlerde yakinen bildiğim tanıdıklarım o gün; "Vatanım, devletimden gelmiştir. Elbette bunda da bir hayır var. Elbet hak yerini bulacaktır."
Deyip bir seneye yakın bir zaman bekledikten sonra masumlukları tespit edilip hakları tekrar kendilerine iade edilmiştir. Bugün onlardan bir cümle dahi  vatanları, bayrakları, çektikleri eziyet için ağızlarından bir tek menfi bir  kelime çıkmaz iken, nerde ...
Neyse...
Hâlâ sinsiler...
Hâlâ içten pazarlıklılar...
Hâlâ dişlerini...
Hâlâ tırnaklarını daha da bileyerek... bekâmıza ve ruhumuza  geçirecekleri günü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorlar.
Su uyur düşman uyumaz.
Biraz feraset...
Biraz dirayet...
Selam ve dua ile