Yozgat'ta kar yağışının ardından okullarda özellikle merdivenlerde olası kaymalara karşı önlem alıyor.
23 Şubat 2012 Perşembe 07:30
Bu haber 49 kez okundu
Kar yağışının bir haftadır etkisini yitirmesinin ardından Yozgat'ta hummalı bir şekilde kar temizliği çalışmaları başladı. Başta Belediye olmak üzere İl Özel İdaresi ve Karayolları gibi ilgili kurumların yanı sıra okullarda da yöneticiler okul bahçesi ve merdivenleri kardan arındırmak için çalışıyor.
Özellikle çatı kenarlarında oluşan sarkıtlar ve merdivenlerdeki buzlanmaların doğuracağı kazalara karşı önlem alan okul yöneticileri, gün içerisinde sürekli olarak kar temizliği yaptırıyor.
Öğrencilerin okullara giriş ve çıkışları sırasında sıkça kullandıkları merdivenler ve okul girişlerinde oluşan buzlanmalar konusunda hassas davranan yöneticiler, çatı kenarlarındaki sarkıtları da kırdırarak okullarında kış güvenliği alıyor.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!