19 Mayıs 2012 Cumartesi

9 bin 71 öğrenci ve 511 öğretmen ders başı yaptı

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde 9 bin 71 öğrenci ve 511 öğretmen ders başı yaptı.

07 Şubat 2012 Salı 07:30
Bu haber 40 kez okundu
9 bin 71 öğrenci ve 511 öğretmen ders başı yaptı
Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Koca, yaptığı açıklamada, ilçede okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretimdeki 9 bin 71 öğrenci ile 511 öğretmenin bugün ders başı yaptığını bildirdi.
Eğitim öğretim yılı 2. dönemin sınavlarla dolu geçeceğini belirten Koca, ''Öğrencilerimiz seviye belirleme sınavı, yüksek öğretime geçiş sınavı, lisans yerleştirme sınavı ve devlet parasız yatılı ve bursluluk sınavına girecek. Bu nedenle eğitim öğretimde velilerin öğrencileri yakından takip etmesi, öğretmenleri ile sürekli işbirliği içinde olması gerekiyor'' dedi.
Son öğretmen atamaları ile birlikte ilçeye 27 öğretmenin daha atandığını anımsatan Koca, yeni atanan öğretmenlere görevlerinde başarı diledi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    E-GAZETE

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV