Mübarek Ramazan ayının dördüncü günü ( 23 Haziran gecesi) sahur sonrası rahatsızlık geçirmiş acilen hastaneye kaldırılmıştım. Önce Bozok Eğitim ve Araştırma Hastanesi aciline sonra Yozgat Devlet Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldım. Oradan da Ankara Yüksek İhtisas Hastanesine sevk edildim. Nefroloji  Bölümü olmadığı için Ankara Hastanesine  yatmak zorunda kaldım.
Sol Böbreğim tamamen tıkanmış devre dışı kalmış; sağ böbreğimde tıkanmak üzereyken yakalandığım bu amansız hastalıkta  pankreasımdan ve böbreklerimden tedavi gördüm. 12 günlük bir diyaliz tedavisinden sonra sağ böbreğime stemp takıldı ve Allahın izni ile sağ böbreğim tedaviye cevap verdi. Elhamdüllah şimdi iyiyim ve arızalı tek böbrekle hayata  tutunmaya çalışıyorum. Evimdeyim, işime başladım ve şükür  kendimi  iyi hissediyorum.
*********
DOKTORLARIMA TEŞEKKÜR: Bozok Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi Doktoruna  ve çalışanlarına; Yozgat devlet Hastanesi Yoğun Bakımı doktor ve Çalışanlarına: Hastane Yöneticisi  Op. Dr. İsmail Kurca’ya,  Uz. Dr. Selahattin Üstünel’e, uz. Dr. İsmail Taşdemir’e ve Yozgat hastanesi Yöneticilerine Acil ve Tüm Yoğun Bakım  çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Ankara Hacattepe Hastanesi doktoru Prof. Dr. Muzaffer Eroğlu’na,  Ankara  Hastanesi  Hastane İdari İşler Eğitim ve Nefroloji  Bölümü Sorumlusu; Doç.Dr. Murat Duranay’a, Dr. Mesudiye Bulut’a, Dr. Latife Bircan’a, Dr. Gülden Hanıma, Nefroloji ve Noroloji Bölümü doktor ve hemşirelerine, tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yüksek İhtisas Hastanesi Acil Servisi ve  Hastane Yöneticilerinin sorumsuz ve vurdumduymaz tavrını da kınıyorum.
*********
DOSTLARIMA DA TEŞEKKÜR EDERİM: Başta değerli ağabeyim Av. Anadolu Vakfı Mütevelli  Heyeti Başkanı Hayrullah Başer  ağabeyim  olmak üzere tüm dostlarıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Çalıştığım İleri Gazetesi Sahibi Mükremin Kayhan’a, Sorumlı Yazı İşleri Müdürü Tarık Yılmaz’a, Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan’a, Bacanağım Adem Düzcan’a, Bilgi Sürücü Kursu Sahibi  İsmail Koçak ve Yusuf Koçak’a, Kardeşim Bekir Sargın’a, Kadir Şinans vefakar eşime ve pervane gibi çevremde dolaşan çocuklarıma teşekkür ediyorum.

HEP DOST KALASINIZ: Değerli dostum Şair- yazar Kelami Akdemir’e, Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve  Abdulkadir  Akgül’e, Yozgat Belediye  Başkanı  Kazım Arslan’a, Kültür ve Turizm federasyonu Başkanı Bektaş Tanrıverdi’ye, Türk Halk Müziği Sanatçısı Hülya Alıcı’ya, Medine Bilgili’ye, Sunucu  kardeşim Yasemin Doğru’ya, Aşık Binali Kılıç ve Aşık Şemsettin Güneş’e, Şair yanık Ahmed’e, Şair Deniz Şahinoğlu’na, Şair- yazar Serap  Demirtürk’e, Şair Nusret Turana’a, Şair Edip Ali Yazgan’a, Ahmet Canbaba’ya,  Osman Yüksel’e, Hemşerimiz Rifat Çakır, Murat Duman ve ismini saymakta zorlanacağım dostlarıma: Telefon eden, mesaj bırakan ve bizzat ziyaretime gelen dostlarıma şair, yazar arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum.

YAKIN DOSTLARIMA: Beni bir an bile yalnız bırakmayan kadir şinans eşime, çocuklarıma, Kardeşim  Bekir Sargın ve yeğenlerime, dünürüm Nuh Telli’ye, gelin kızımız Elif’e ve dayısı Ali Haydar Beyefendiye; dayılarm Osman  Yalçın ve hanımına, dayım İhsan Yalçın ve hanımına, Bacanağım Bilal Sarıaslan ve baldızlarıma, Ankaralı diğer dostlarıma teşekkür ediyorum. İsimlerini sayamayacağım  kadar çok dost ve arkadaşlarımdan defalarca arayan, telefon eden bana ulaşan ya da ulaşamayan şair yazar dostlarıma, mesaj bırakan, hatırımı çevremizden sorun bilgi alan ve defalarca telefon edip sağlığımızı  merak eden tüm eş, dost ve yakınlarımıza  saygılarımızı sunuyor yakın ilgi ve alakalarına teşekkür ediyoruz.