ATALARIMIZ bu vatanı açlıkla, susuzlukla mücadele ederek, çarıklarını yiyerek kazandı. İstiklal Savaşında- Çanakkale de aç susuz yedi düvelle mücadele ettik. Bize ne oluyor da basit bir dolar kıskacında yelkenleri indiriyor, vatandaşımızı açlığa susuzluğa mahkûm ediyoruz. Günah, yazık her şeyin bol ve israf edildiği bir dönemde insanımızı zam ve zulümle terbiye etmeye kalkışıyoruz. Düşmanın ekmeğine yağ sürüyor, hainlerin ateşine odun taşıyoruz. Bu vatanseverlik değil, bir tür fırsatçılıktır ki; bize yakışmaz! Acımasızca stokçuların, karaborsacıların ve faizcilerin kucağına oturup bir zam furyasına daldık ve vatandaşımıza zamla- zulüm yapmaya başladık. El insaf nerde kaldı bizim vatanseverliğimiz ve fedakârlığımız?
Fırsatçılığa ve menfaatçiliğe karşı “Hayır!” derken devlet babaya da diyoruz ki:  Devletin adil ve hakkaniyet sopası devreye girmeli, piyasaların kontrolleri başlamalı, devlet tüketicinin yanında yer almalı. Fahiş fiyatla mal satan, stokçuluk yapan, karaborsacılık yapan, ayıplı ve kaçak malı piyasaya sürenlerden bunun hesabı sorulmalı. Kimse kafasına göre zam yapmamalı ve belirli bir kar payı korunmalı! Serbest piyasa denilip zam üstüne zam yapan ve piyasaları kasıp kavuran bu şebeke cambazlarına meydan boş bırakılmamalı… Adil şekilde satıcı da korunmalı, tüketici de korunmalı.  Fırsatçılığa: “Hayır!” derken helal ve meşru kazanca:” Evet!”diyoruz.
Ülke bizim, vatan bizim, bağımsızlık bizim namusumuz ve şerefimiz. Devletimiz üzerine oynanan bu oyunlara seyirci kalamayız. Bu ihaneti kim neden yapıyor, bunun bilincinde olmalıyız. Ekonomik saldırının nedeni de biliyoruz. Türkiye düşmanı güçlerin, FETO- PKK alçaklarının ülke gerisinden başlattığı bir ihanet hareketidir. Bu saldırının Kurtuluş Savaşı, Çanakkale ve 15 Temmuz darbe girişiminden farkı yoktur. İhaneti iyi tespit edemezsek, tedbir almakta da aciz kalırız.
Türkiye düşmanı hainlerin Siyasi ve yandaşı ne kadar piyonları varsa devrededir. Yeter ki Türkiye Cumhuriyeti zayıflasın, üç kuruşa muhtaç hale gelsin, halk sokağa dökülsün, kavga- kargaşa başlasın; hainlerin oyunu bu…
Ülkemize karşı belirli güç odakları tarafından başlatılmış olan bir “ Ekonomik Savaş” var. Döviz üzerinden başlatılan bu savaş, ülke ekonomisini zayıflatmaya, bitirmeye ve çökertmeye yönelik bir saldırı harekâtıdır. Bu milleti Anadolu’dan atmak isteyenler askeri müdahalelerle, iç kargaşa ve soğuk savaş oyunları ile bunu başarmak istiyorlar. Türk insanı üzerine kurulan ihanet tuzaklardan birisi de bu ekonomik savaştır… Hedef Türkiye’dir, hedef Türk Milletidir, hedef Anadolu’dur. Türk- İslam dünyasının umudu olan Türkiye Cumhuriyetini çökertmek, zayıf düşürmek ve yok etmektir.
Mademki, birileri mark ve dolarla Türkiye ekonomisine bir ayar vermek istiyorlar,  biz de el ve gönül birliği ile bu ihanet çetelerine ders vermek için yerli malı kullanımını devreye sokmalıyız.  Vatanseverliğe düşen; bu dönemi fedakârca göğüslemek olmalı. İş bir fırsatçılığa dönüşmemeli, devletimizi yalnız ve çaresiz bırakmamalıyız.
TÜRK MİLLETİNİN 
BAŞI SAĞ OLSUN
Mardin'in Dargeçit ilçesinin Umutlu köyü kırsalında operasyona giden askerlerimizi taşıyan zırhlı askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirilmiş; Saldırıda 8 kahraman askerimiz şehit düşmüş, bir kahraman askerimiz de yaralanarak gazi olmuştur. Ülkemize karşı yürütülen hain terör örgütünün son saldırısı olmayacaktır biliyoruz. Terörün kökü kazınıncaya ve bu ihanet örgütleri silahı bırakıncaya kadar bu mücadele devam edecektir.
Terörü lanetliyoruz!...Şehit düşen Kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar dileriz. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Türk Milletinin başı sağ olsun. Ve Vatan sağ olsun! Canlar vatana kurban olsun…