Başkan Aydoğmuş, TEKNOKFEST ile Türk Milletine Yerli ve Milli gururu yaşatan ve buna öncülük eden Selçuk Bayraktar ve ekibine teşekkür etti.

Sorgun ve Aydıncık başkanları bir araya geldi: Birlik mesajı verdi! Sorgun ve Aydıncık başkanları bir araya geldi: Birlik mesajı verdi!

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türk gençliğinin Havacılık, Uzay ve Savunma Sanayi Teknolojileri alanında Yerli ve Milli fikirlerinin ve projelerinin sergilendiği TEKNOFETS Mustafa Kemal Atatürk 'ün temellerini attığı 1923 den 2023 e uzanan Türkiye Cumhuriyeti’nin milli duruşu ve milli gururdur. Bugün, yerli ve milli gurura öncülük eden Selçuk Bayraktar ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu milli duruş içerisinde, Yozgat Bozok Üniversitesinin TEKNOFETS'tebizde varız demesi Yozgatlı olarak bizler için ayrıca bir gururdur, onurdur ve şereftir. Bizlere bu gurur yaşatan Bozok Üniversitesinin kuruluşundan bugüne görev yapmış Rektörlerimize, öğretim üyelerimize, Bozok üniversitesi çalışanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Milli yatırımlar özbeöz milletindir. Sahibi de Türk Milletidir. Bugün TEKNOFETS ile gururlanırken 1923 yılında Mustafa Kemal Atatürk ün önderliğinde temelleri atılan ve o günden bugüne dönemin hükümetlerince yapılan yerli ve milli sanayi yatırımlarının zaman içinde satılması,kapatılması,işlevsiz hale getirilmesi de bizleri bir okadar üzmektedir. Bu bağlamda TEKNOFETS'le kazandıklarımıza sevinirken neler kaybettiğimizide iyi bilmeliyiz. Şunu da asla unutmamalıyız. TEKNOFETS bir zümrenin bir gurubun bir şahsın değil Milletin kendisidir.1923 olmasaydı TEKNOFETS olmazdı diyor. Türk Gençliğine tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarak, TEKNOFEST'limilli gururu yaşatan Selçuk Bayraktar ve ekibine tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Editör: Duygucan Baloğlu