ÜLKE insanımız yeni bir seçim için 24 Haziranda sandığa gidiyor. Hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Göründüğü kadarıyla bulanık suda balık avlamaya çalışanlar var?.. Türkiye seçime gidiyor ama Avrupa’ya, Amerika’ya ne oluyor? Merak ediyor olan- biteni  ibretle takip etmeye çalışıyoruz. Sandık iki guruba bölündü: 1- Cumhur İttifakı, 2- Millet İttifakı… Kıyasıya bir mücadele var. Kıran kırana denilse yalan olmaz.
Her gurup seçimi biz kazanacağız diyor, biz deriz ki: Ülkemiz kazansın, hayırlısı olsun, ülkeye hizmet edecek onurlu, adaletli, ehliyetli liyakatli, hizmet aşkıyla dolu, birikimli kadrolar ve şerefli insanlar iş başına gelsin. Ama; hepsi vatansever diyeceksiniz? Ben inanmıyorum, şer odaklarının peşine düşmüş olan o kadar piyonlar devrede ki, ağızlarımız açık kalıyor. Ülkemiz 15 Temmuz gibi bir felaketi yaşadı, ayan beyan ihanet açıkta iken bunu da sulandıranlar ve: “Tiyatro! “ Diyenler yok mu?. Şimdi sormak lazım kim ve ne tiyatrosu arkadaş?
Türkiye top yekûn bir saldırı altında, “Haçlı Saldırısı” diyeceğimiz konumda. PKK, PYD. YPG, ABD, İsrail, Batı ve Yahudi Lobileri bir olmuş yeni bir Haçlı Saldırısını başlatmış durumdalar, ülkenin geleceği tehlike altındadır; Kıçı gırık Yunanistan kafa tutuyor, FETO Terör örgütü mensuplarına kol kanar geriyor. Almanya, Amerika FETO örgütü üyelerine ve PKK mensuplarına yardım ve yataklık ediyor. Tüm Türk ve Müslüman düşmanı güçler Batı da ABD de içerisinde yuvalanıyor, yeniden güç toparlamaya çalışıyor. Birileri çıkmış halen bunlar Tiyatro diyor? Cehalet mi desem, ihanet mi, gaflet mi?
Partiler ve İnsanlar geçici, devlet ise bakidir!..  Baki kalmak zorundadır. Amacımız devletimizi güçlü kılmak ve geleceğimize sahip çıkmaktır. Vatan, millet, bayrak, din devlet diyoruz. Bunlar tartışılamaz, tartışılmamalı diyoruz. Ama görüyoruz ki: Hedef Türkiye Cumhuriyetidir, devletin başıdır, ülke insanının geleceğidir. Ben de vatan, millet, bayrak, devlet- din ve maneviyat diyorum derseniz o zaman ülke düşmanlarına karşı top yekün ayağa kalkmak zorundasınız. Seçim başka şey ülkenin geleceği başka şeydir. Benim ülkemin iç işlerine birileri burnunu sokuyorsa bunda açık bir ihanet vardır ben onu bilir onu söylerim. 
Evet bir oy bir oydur, oy namusumuzdur, oy, ülkenin geleceğidir ve istikrara vurulacak bir güven mührüdür. “Birilerinin makam mevki kapma yarışı beni ilgilendirmez!..” Beni bu ülkenin geleceği ilgilendirir. Çocuklarımın ve torunlarımın geleceğini rist altına atamam, çapulcuların, Türk ve Müslüman düşmanı hainlerin oyununa gelemem ve gelmemeliyim.  Derdim ve korumam RTE değil, derdim vatanım, ülkem ve geleceğimdir. Kimlerin tarafında yer aldığıma bakarım ve tarafımı belli eder oyuma, namusum gibi sahip çıkarım.
Küçük ve basit hesaplar, mevkiler makamlar beni ilgilendirmez, ülkemin bekası her şeyin üstündedir, üstünde olmak zorundadır. FETO İhanet örgütü, PKK, PYD, YPG ve Türk düşmanı terör örgütleri devletimize ve milletimize top yekün savaş açmışken suskun kalamam, acaba demem, bi de şunu mu denesem diye oyuna gelmem söz konusu olamaz, bu ülkeye yapılacak en büyük ihanet olur. 
Diyeceksiniz ki:” Seçim bir demokrasi yarışıdır, bu yarışta her kes kazanmak isteyecektir” hay hay!... Ama kimin kiminle birlikte olduğuna bakmak zorundayız. Çuvalın içinde kimler var,ülkemiz adına hangi oyunlar oynanmak isteniyor, ben ona bakarım arkadaş?…..Bu oyun bana tutmaz, bu ihanet beni  tatmin etmez…
Yozgat seçimleri mi? Ülke genelinden farklı olacağına inanmıyorum. Cumhur İttifakının büyük bir farkla kazanacağına olan inancım TAMDIR. Oyum da Cumhur İttifakından yanadır, bunu açıklamaktan da hiç çekinmem!..