Yeniden Refah Partisi Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, geçmiş dönemde gerçekleştirdiği hizmetlere gereken önemin verilmediğini belirterek bir açıklama yaptı.

Kazaım Arslan Sahip Çıkılmayan (9)

5 yıl boyunca görevde olduğunu vurgulayan Arslan, bu süre zarfında büyük çaba sarf ederek önemli projeler gerçekleştirdiklerini ancak bu projelerin yeterince korunmadığını dile getirdi.

Kazaım Arslan Sahip Çıkılmayan (4)

Arslan, geçmişte gerçekleştirdiği bazı hizmetleri hatırlatarak ve günümüzdeki durumlarını paylaşarak, mevcut belediye yönetiminin yapılan hizmetlere gerekli özeni göstermediğini belirtti.

Kazaım Arslan Sahip Çıkılmayan (7)

Konuyla ilgili açıklamasında Arslan, "Biz çalıştık ancak yapılanları koruyamadılar. Belediye başkanlığı sürecimizde Yozgat'a büyük bir özveriyle hizmet ettik. Önemli eserler bıraktık. Gerçekleştirdiğimiz projelerden sadece birkaçını hatırlatmak ve günümüzdeki durumlarını sizin değerlendirmenize sunmak istedik. Sizce Yozgat için en uygun hali hangisi" ifadelerini kullandı.

Kazaım Arslan Sahip Çıkılmayan (2)

Kazım Arslan: Başlayan iş yarım kalmaz! Kazım Arslan: Başlayan iş yarım kalmaz!

Arslan, Yozgat Park, Kapalı Pazar yeri ve Sosyal Tesisleri, Yeni Hal Binası, Çok Katlı Otopark, yeni parklar gibi alanları içeren bir video hazırlayarak, şuan ki bakımsız durumlarını kamuoyuyla paylaştı.

Kaynak: Haber Merkezi